Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prachařova žena urobila radikálny krok: Jakuba nadobro vyškrtla zo svojho života!

Agáta dala zbohom Jakubovi. Zobraziť galériu (6)
Agáta dala zbohom Jakubovi. (Zdroj: Instagram A.H./TV JOJ)

PRAHA - Tohto roku okolo Veľkej noci sa prevalila kríza medzi Agátou Hanychovou (34) a Jakubom Prachařom (36). Hoci mali osláviť šieste výročie svadby v láske a šťastí, opak sa stal pravdou a na povrch vyplávali ich problémy. Známeho Čecha dokonca spájali s Dianou Mórovou (49). Dnes majú obaja nových partnerov a tmavovláska sa rozhodla pre radikálny krok a svojho stále ešte manžela vyškrtla zo života!

Po prevalení ich manželskej krízy to šlo s láskou dvojice dolu vodou. Hoci dovtedy pôsobili ako šťastný pár, škrípalo to medzi nimi. Pred šiestimi rokmi si povedali áno a narodila sa im aj rozkošná dcérka Mia. Aj s Agátiným synom Kryšpínom vytvorili rodinu a Jakub si nechal iniciálky svojich milovaných vytetovať na prsty.

Agátin a Jakubov prst zdobili iniciály toho druhého. Čo sa tmavovlásky týka, je to už minulosť.
Zobraziť galériu (6)
Agátin a Jakubov prst zdobili iniciály toho druhého. Čo sa tmavovlásky týka, je to už minulosť.  (Zdroj: Instagram A.H.)

Ani Agáta neostala manželovi nič dlžná a jej prostredník zdobilo jednoduché čierne K ako Kubo. To je však dnes už minulosťou a len nedávno Hanychová navštívila tetovací salón a svojho stále manžela sa zbavila. Písmenko, ktoré jej ho pripomínalo, nechala prefarbiť na čierny kosoštvorec. Záberom sa pochválila na Instagrame a napísala len veľavravné „čau”.

Jednej spomienke tak dala navždy zbohom a už ich s Jakubom čaká len posledný krok, aby sa naplno cítili slobodní. „Rozvod bude a riešime ho. Zatiaľ sme ani jeden nepodali oficiálnu žiadosť o rozvod, ale necháme to až na nový rok,” vyjadrila sa nedávno Hanychová pre český Blesk.

Agáta Hanychová dala takýmto spôsobom zbohom Kubovi.
Zobraziť galériu (6)
Agáta Hanychová dala takýmto spôsobom zbohom Kubovi.  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Jakub PrachařAgata Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu