Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

S Monikou Potokárovou sa rozlúčili blízki: Prvé slová zronenej mamy

Monika Potokárová Zobraziť galériu (4)
Monika Potokárová (Zdroj: snd)

KOŠICE - Monika Potokárová (†27) svojím náhlym odchodom zanechala za sebou mnoho smútiacich sŕdc. Najväčšiu bolesť však pravdepodobne prežíva jej mama Anna (60). Tá si podporu okolia v ťažkom období nesmierne váži.

Pre rodiča niet väčšej bolesti ako strata vlastného dieťaťa. Bohužiaľ, týmto neznesiteľným smútkom si momentálne prechádzajú aj rodičia herečky Moniky Potokárovej, ktorá si koncom novembra siahla na život. Hoci bola Monika uznávanou a oceňovanou herečkou mladej generácie, jej blízki sa rozhodli, že oficiálnu rozlúčku s milovanou Monikou v Bratislave, kde pôsobila a žila, nechcú. Miesto toho sa rozhodli pre intímny obrad na východe Slovenska, odkiaľ pochádzala.


Deväť dní po samovražde: Moniku Potokárovú (†27) už pochovali... Netradičný pohreb!


Moniku pochovali uplynulú stredu v Košiciach. Pravdepodobne preto, aby sa vyhli zvedavcom, pohreb sa uskutočnil v skorých ranných hodinách a skončil ešte pred tým, ako sa otvorili brány cintorína. Krátko po pohrebe sa však ozvala Monikina mama Anna. Tá reagovala na množstvo kondolencií a podpory, ktoré sa k rodine dostávajú nielen osobne, ale ako to v dnešnej dobe býva, aj prostredníctvom sociálnej siete.

Monika Potokárová bola uznávaná herečka. Posledné z ocenení za ňu minulý týždeň prebral jej manžel Robo Roth.
Zobraziť galériu (4)
Monika Potokárová bola uznávaná herečka. Posledné z ocenení za ňu minulý týždeň prebral jej manžel Robo Roth.  (Zdroj: youtube.com)

Za monikou smúti rodina, priatelia i kolegovia.
Zobraziť galériu (4)
Za monikou smúti rodina, priatelia i kolegovia.  (Zdroj: TASR)

A práve svoj profil využila Anna na to, aby sa všetkým za prejavenú sústrasť poďakovala. „Ďakujem Vám všetkým za podporu, spoluúčasť a za modlitby," napísala učiteľka hudby včera. S Monikou sa okrem najbližšej rodiny prišla rozlúčiť hŕstka blízkych, kolegovia z divadla však chýbali.

Viac o téme: Monika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu