Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Smutná správa z JOJ-ky: Smrť len 11-ročného chlapca!

Novú sériu relácie V siedmom nebi poznačila smutná správa. Zobraziť galériu (4)
Novú sériu relácie V siedmom nebi poznačila smutná správa. (Zdroj: Tv Joj, Instagram TV JOJ)

BRATISLAVA - Uplynulý týždeň televízia JOJ opäť rozbehla úspešnú šou V siedmom nebi, vďaka ktorej spolu s moderátorom Vilom Rozborilom pomáhajú tým, ktorí to najviac potrebujú. Žiaľ, ani táto pomoc niekedy nestačí na záchranu života.

Taký bol aj prípad 11-ročného Dominika, ktorý televízia odvysielala ešte v minulej sezóne. Malý chlapec bojoval so zákernou chorobou, v dôsledku ktorej mu lekári dokonca museli amputovať nohu. Napriek tomu musel spolu s rodičmi kvôli zamietavej odpovedi zdravotnej poisťovne dochádzať na pravidelné vyšetrenia v nemocnici mestskou dopravou, čo nebolo jednoduché.

V jojkárskej relácii si vtedy vysníval toľko potrebné auto, aby jemu i rodine aspoň trochu uľahčilo život. Dominik si dokonca v lete stihol užiť aj dovolenku pri mori.

O smutnej správe informovala televízia prostredníctvom sociálnej siete.
Zobraziť galériu (4)
O smutnej správe informovala televízia prostredníctvom sociálnej siete.  (Zdroj: Instagram tv Joj)

Bohužiaľ, snaha lekárov ani televízie nestačila na to, aby chlapec, ktorý si získal srdcia mnohých divákov, vyzdravel. Televízia tak svojich fanúšikov musela informovať o jeho priskorom odchode. Na svojom facebookovom profile si v stredu na Dominika zaspomínal aj samotný Vilo. „Pamätáte si na neho? Dominik bol skvelý chalan. Mal amputovanú nohu kvôli rakovine. Poisťovňa im napriek tomu neschválila príspevok na auto, tak sme im ho pred rokom V siedmom nebi darovali. Dominik svoj boj o život pred pár dňami prehral. Spi sladko, Dominik!”

Aj Vilo Rozboril si zaspomínal na chlapca.
Zobraziť galériu (4)
Aj Vilo Rozboril si zaspomínal na chlapca.  (Zdroj: Facebook V.Ř.)

Pod moderátorovým príspevkom sa okamžite začali objavovať komentáre, ktorých sa doteraz nazbieralo viac ako 2-tisíc. Ľudia prostredníctvom nich vyjadrujú nielen rozhorčenie nad tým, ako funguje či nefunguje zdravotnícky a politický systém, ale hlavne úprimnú sústrasť rodine i Dominikovým známym. Ku kondolenciám sa pridáva aj naša redakcia.

Viac o téme: V siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu