Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známej Slovenke tvrdil lekár, že deti mať NIKDY nebude: Zázrak? Čoskoro rodí!

Kráska sa už čoskoro stane mamou. Zobraziť galériu (4)
Kráska sa už čoskoro stane mamou. (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - Dcéra slovenského herca Petra Batthyanyho (53), Petra (25) zažíva naozaj turbulentný rok. Po všetkých bolestivých skúsenostiach však prišlo aj na tie najkrajšie.

Krehká kráska najskôr všetkých prekvapila tým, že sa pustila do Projektu Y, v rámci ktorého si v klietke mala zmerať sily s ďalšími MMA zápasníčkami. Tesne pred semifinále však musela svoj boj vzdať. Mohli za to zranenia, ktoré utŕžila práve počas tvrdých tréningov. „Neviem sa dočkať, keď budem fit a vrátim sa trénovať," odkázala vtedy Petra všetkým, ktorí ju podporovali.


Dcéra Petra Batthyányho s hlavou v smútku: Nepríjemné zdravotné problémy... TOHTO sa musela nadobro vzdať!


Ani neskôr však na tréningy nenastúpila. Potrápili ju totiž ďalšie zdravotné problémy, tentokrát so zrakom. Videnie na ľavom oku sa síce doktorom zachrániť nepodarilo, no Peťa podstúpila operáciu, počas ktorej sa podarilo zachrániť aspoň sietnicu pravého oka. Bojovníčku však v sebe nezaprela a napriek hrozivému zraneniu naďalej na bojový šport nezanevrela.

Petra Batthyany musela s obľúbeným športom seknúť tesne pred veľkým zápasom.
Zobraziť galériu (4)
Petra Batthyany musela s obľúbeným športom seknúť tesne pred veľkým zápasom.  (Zdroj: Instagram P.B.)

Ani teraz sa však do ringu tak skoro nedostane. Tentokrát má však oveľa radostnejší dôvod. Brunetka sa už čoskoro stane mamou. Správa o tehotenstve poriadne prekvapila aj ju samotnú. Lekári totiž možnosti, že bude mať niekedy vlastné deti, šancu veľmi nedávali. „V minulosti mi lekári tvrdili že nikdy nebudem môcť mať deti a predsa mi bol tento dar umožnený a preto priatelia, nebojte sa snívať a ísť si za svojimi snami," zverila sa Petra na svojom Instagrame a priložila aj fotky jej rastúceho bruška.

Ako nám kráska potvrdila, správa o tehotenstve bola pre ňu znamením od Boha. Napriek mnohým zdravotným ťažkostiam, ktorými si preskákala, si užíva bezproblémové tehotenstvo a na bábätko sa veľmi teší. Zdá sa, že optimizmus dokáže niekedy zázraky a Peťa je toho živým dôkazom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rok 2019 je jednoznačne jeden z najnáročnejších no zároveň najkrajších obdobi v mojom živote. Učí má prekonávať mnohé výzvy a čeliť rôznym prekážkam a transformaciam tela a mysle .Zdravotné odstúpenie z projektu Y v rámci organizácie Oktagon som znášala veľmi tažko pretože MMA mi ukradlo srdce a tento šport bol pre mňa všetkým . Som vďačná že vďaka projektu Y mám veľa skvelých zážitkov a spoznala som super ľudí. Po všetkých mojich zraneniach ako napríklad zranenie chrbtice , stehenného svalu a oslepnutia na ľavé oko mi tento rok priniesol ďalšiu výzvu a to výzvu v podobe tehotenstva . V minulosti mi lekári tvrdili že nikdy nebudem môcť mať deti a predsa mi bol tento dar umožnený a preto priatelia nebojte sa snívať a ísť si za svojimi snami . Nikdy sa nenechajte nikým odradiť. Život nám prináša do cesty veľa skúšok ktoré treba s úsmevom , pokorou a odhodlaním prekonať pretože po každej búrke vyjde slnko . . . . #mumtobe#pregnancy#fightinglife#mma#lifeisbeautiful#behappy

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Batthyany (@petra_batthyany),

Viac o téme: Petra Batthyany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu