Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čaputová v Inkognite trhala rekordy! Jojka prekonala magickú hranicu, niektorí relácii neveria

Prezidentka prilákala k obrazovkám milión divákov Zobraziť galériu (7)
Prezidentka prilákala k obrazovkám milión divákov (Zdroj: reprofoto TV Joj, TV JOJ)

BRATISLAVA - Pondelkový televízny večer bol nezvyčajný. Už tradične sa na obrazovkách TV JOJ objavila zábavná relácia Inkognito, v ktorej známi herci a zabávači hádajú povolania neznámych ľudí a tiež identitu špeciálnych hostí. V pondelok sa na tomto mieste ocitla aj Zuzana Čaputová, ktorá spôsobila hotový televízny rekord!

O číslach sledovanosti teraz informovala samotná televízia Joj. Išlo o jubilejné, trojsté vydanie relácie, ktoré účastníci natáčania oslávili naozaj veľkolepo a na pľaci s nimi bola dokonca aj gigantická torta.

Čaputová v Inkognite trhala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Prekvapením večera sa ale stala prítomnosť hlavy štátu Zuzany Čaputovej. Tá sa ocitla v pozícii špeciálneho hosťa, ktorého identitu herci tradične hádajú so zakrytými očami. Nečakali však, že prezidentka bude súčasťou natáčania, čo prinieslo mnohé vopred nepredvídané momenty.

Čaputová prilákala vyše milióna divákov

Televízia informuje, že už v zárodku trojstého vydania relácie bolo divákov viac než dosť. "Zábavnú show, v ktorej tajným hosťom bola prezidentka SR, si nenechalo ujsť až 898-tisíc divákov," informuje televízia v tlačovej správe. "Pasáž relácie, v ktorej hviezdila práve Zuzana Čaputová, sledovalo viac ako milión divákov, presne 1 053 000 divákov starších ako 12 rokov! Celkovo včera Inkognito zasiahlo až 1 292 000 divákov," pokračuje televízia.

Zuzanu Čaputovú v Inkognite sledovalo viac ako milión ľudí
Zobraziť galériu (7)
Zuzanu Čaputovú v Inkognite sledovalo viac ako milión ľudí  (Zdroj: reprofoto tv joj)


Kramár verejne dourážal prezidentku Čaputovú: Dlho živá nebude... Je to opica zo ZOO!


Ako ju prijali diváci

Pondelňajšie Inkognito si nenechalo ujsť viacero skalných prívržencov televízie, o čom svedčia aj početné komentáre. Ľudia hodnotili časť s prezidentkou rôzne. Niektorí si dokonca myslia, že hlava štátu má svoje miesto inde, ako v zábavných reláciách. "Myslím, že prezidentka má mať určitú úroveň a v takýchto reláciách nemá čo robiť!" píše sa v jednom z negatívnych komentárov. Iní zas poslednú epizódu považujú vyslovene za trápnu.

Čaputová v Inkognite trhala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Televízia JOJ)

Čaputová v Inkognite trhala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Televízia JOJ)

V publiku sa však našli aj diváci, ktorí prítomnosť Zuzany Čaputovej ocenili a rovnako aj jej prejav. "Bola veľmi milá, uvoľnená. Aj jej dobre padne odbočiť od štátnických povinností. Táto časť sa mi veľmi páčila," píše sa v ďalšom z komentárov.

Čaputová v Inkognite trhala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Televízia JOJ)

Rekordy v sledovanosti 

Relácia je na obrazovkách už 16 rokov, pričom mala jednu prestávku. V pondelok však zaznamenala vďaka trojstej epizóde historické rekordy vo všetkých cieľových skupinách. "V rámci univerzálneho publika zaznamenalo až 19,3 % sledovanosť a 39,4 % podiel na trhu, čo je tento rok najvyšší výkon spomedzi všetkých komerčných programov slovenských televízií," informuje televízia. Dodáva, že najsilnejšou cieľovkou boli ženy vo veku 45 až 54 rokov s 23,1 % sledovanosťou.

Čaputová sa na sociálnej sieti Instagram s fanúšikmi podelila o zážitok z natáčania.

Čaputová v Inkognite trhala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram.com/zuzana_caputova)

Viac o téme: SledovanosťInkognitoZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu