Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pomajbo (50) s manželkou čakajú štvrté dieťa: Dočká sa herec konečne syna?

Roman Pomajbo sa stane štvrtýkrát otcom. Zobraziť galériu (7)
Roman Pomajbo sa stane štvrtýkrát otcom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec Roman Pomajbo (50), ktorý sa dokáže presvedčivo ukázať v zábavnej aj vážnej úlohe, sa stane už po štvrtý raz otcom. S manželkou Petrou majú tri dcérky - Noemi, Vivien a Timeu. K malý princeznám čoskoro pribudne ďalší súrodenec. Dočká sa herec konečne aj syna a nositeľa mena?

Komik a herec Roman Pomajbo, ktorý sa pravidelne ukazoval v markizáckom Kredenci, zahral si Turka v Hornej Dolnej či hoteliéra v jojkárskom seriáli Delukse, prezradil Topstaru, že sa stane už po štvrtý raz otcom. Jeho tri dcérky sa tak už čoskoro dočkajú súrodenca a rodený Ilavčan konečne nebude jediný chlap v domácnosti.

Roman Pomajbo sa teší z troch dcér - Noemi, Vivien a Timey.
Zobraziť galériu (7)
Roman Pomajbo sa teší z troch dcér - Noemi, Vivien a Timey.  (Zdroj: Facebook R.P.)

„Keď sme čakali prvé dieťatko, tak sa ma takto pani redaktorka zo žartu pýtala, že bude to syn? A ja som naozaj tak zase zo žartu odpovedal, že nie, až štvrtý bude syn. No a čo sa stalo? Moja žena hovorí – pozor na tie priania. Pozor, aby sa nestali skutočnosťou. Takže áno, štvrtý bude syn,” prezradil v jojkárskej relácii.

Bábätko by malo na svet prísť niekedy v období Vianoc. Pre celú rodinku to bude takpovediac vianočný darček. Na drobčeka sa už všetci veľmi tešia. „Tešíme sa naozaj všetci. Hlavne moje tri dievčatká,” povedal Pomajbo, ktorý zároveň dodáva, že v dnešnej dobe mať toľko detí s jednou ženou sa len tak nevidí. Napriek tomu, že má už päťdesiat rokov, veľmi sa teší. „Sme šťastní a naozaj s pokorou čakáme, čo nás čaká,” dodáva s úsmevom.

K päťčlennej rodinke čoskoro pribudne synček.
Zobraziť galériu (7)
K päťčlennej rodinke čoskoro pribudne synček.  (Zdroj: Facebook R.P.)

Viac o téme: Roman Pomajbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu