Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa a Veronika opustili nemocnicu: Už si vezú svoju princeznú domov!

Cifrovci si svoju princeznú vzali domov. Zobraziť galériu (10)
Cifrovci si svoju princeznú vzali domov. (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa z obľúbeného spíkra Mateja Sajfu Cifru (40) a redaktorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej (30) stali rodičia prvorodenej dcérky Sáry. Na svet prišla v sobotu a hrdý otecko sa záberom s maličkou pochválil na sociálnej sieti. Dnes si svoju princeznú aj s manželkou odviedol domov!

V sobotu 21. septembra sa zo Sajfu stal hrdý otec. Jeho manželka Veronika Cifrová Ostrihoňová mu priviedla na svet dcérku, ktorej dali meno Sára. Záberom so svojou dcérkou a dojemnými slovami čerstvého otca sa pochválil moderátor na Instagrame.

Sajfa je otcom rozkošnej Sáry.
Zobraziť galériu (10)
Sajfa je otcom rozkošnej Sáry.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

„SOM OTEC: A práve som zistil, že môj život sa mi len začal. Vitaj, Sára a zober si od nás len to najlepšie! Od maminy si zober úplne všetko a odo mňa si povyberaj,“ napísal šťastný otecko a vyjadril aj obdiv svojej polovičke: „Veronika, tebe skláňam poklonu, lebo si taká levica, taká bojovníčka, že všetky moje výkony a sebazaprenia sú oproti tomu, čo si dokázala, úplne nič! Ty, láska moja, dokážeš zatlačiť aj otáčacie dvere.“

Dnes si svoje dva poklady mohol Matej Cifra, ktorý sa vyzbrojil príznačným doplnkom „Daddy bag" (otcova taška, pozn. red.), konečne odviezť domov. Zo súkromného sanatória odchádzala rodinka ešte pred obedom. Spoločnosť Cifrovcom robila aj Veronikina sestra a teta malinkej Sáry.

Do sanatória prišiel Sajfa vyzbrojený taškou Daddy bag.
Zobraziť galériu (10)
Do sanatória prišiel Sajfa vyzbrojený taškou Daddy bag.  (Zdroj: Vlado Benko)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu