Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hádku s milenkou vyriešili až muži zákona: Legenda slovenského hokeja skončila v cele!

Vincent Lukáč Zobraziť galériu (4)
Vincent Lukáč (Zdroj: SITA)

KOŠICE - Na staré kolená si vyskúšal, aké je nocovať v policajnej cele. Vincentovi Lukáčovi to 10 rokov po smrti milovanej manželky Evy (†55) so ženami zjavne nevychádza. Po problémoch s exmilenkou je dôkazom aj jeho najnovšia známosť Natália (45). Tá na neho najnovšie zavolala policajtov, ktorí bývalého poslanca a legendu slovenského hokeja zadržali!

V nedeľu večer bola k Lukáčovi privolaná policajná hliadka. Ich zásah si vyžiadala Vincentova partnerka Natália, pričom uviedla, že sa jej bývalý hokejista vyhráža, vzbudil u nej dôvodnú obavu o život a zdravie, dokonca  mala strach, že podpáli auto. O incidente informoval Nový čas, ktorému sa podarilo získať Lukáčovo vyjadrenie.

Z jeho slov však nevyplýva, že by išlo o niečo vážne alebo by si zo situácie robil ťažkú hlavu. „Prišiel som domov a mal som výmenu názorov s mojou priateľkou a tá na mňa zavolala 158-čku,“ priznal pre Nový čas exposlanec, ktorý následne musel prečkať noc v policajnej cele, keďže ho muži zákona rovno odviedli.

Natália sa Vincentom Lukáčom pohádala, roztržka vyvrcholila, keď zavolala políciu.
Zobraziť galériu (4)
Natália sa Vincentom Lukáčom pohádala, roztržka vyvrcholila, keď zavolala políciu.  (Zdroj: Facebook N.O.)

Vincent Lukáč
Zobraziť galériu (4)
Vincent Lukáč  (Zdroj: SITA/Jozef Jakubčo)

„Došli po mňa, zobrali ma a noc som strávil v cele. Ráno ma prepustili domov,“ priznal farbu s tým, že sa k večernému incidentu viac nebude a nechce vyjadrovať.  Ako sme už spomínali, čo sa týka Lukáča, nešlo o prvý podobný prípad. Už v minulosti sa mal svojej ex Kamile po rozchode vyhrážať prostredníctvom správ. Ako celý prípad s jeho terajšou priateľkou Natáliou dopadne, sa ešte len uvidí po skončení vyšetrovania.

Viac o téme: Vincent Lukáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu