Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská kráska sa bude vydávať: O ruku ju požiadal Kanaďan!

Slovenská kráska povedala áno! Zobraziť galériu (7)
Slovenská kráska povedala áno! (Zdroj: pixabay)

BANSKÁ BYSTRICA - Víťazka súťaže krásy Miss Slovensko 2015 Lujza Straková (25) sa bude čoskoro vydávať. Po trojročnom vzťahu sa rozhodol dať ich láske nový rozmer rodák z Kanady Mathieu Corbeil (27). Radostnou novinkou sa obaja pochválili na sociálnej sieti.

V roku 2015 získala titul najkrajšej Slovenky, no veľa sa o nej nehovorí. Ako jedna z mála víťaziek sa takpovediac stiahla a venuje sa tomu, čo ju naozaj baví. Lujza Straková si vybrala cestu make-up artistky a pôsobí v Banskej Bystrici. Minulý rok úspešne promovala a získala titul Mgr. 

Lujza Straková v roku 2015 získala titul najkrajšej Slovenky.
Zobraziť galériu (7)
Lujza Straková v roku 2015 získala titul najkrajšej Slovenky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Práve tam sa zoznámila so svojím priateľom, Kanaďanom Mathieum Corbeilom, ktorý v hokejovej sezóne pred tromi rokmi obliekal dres tímu spod Urpína. V čase svojho pôsobenia na strednom Slovensku sa zoznámil s našou kráskou a preskočila medzi nimi iskra. Dokonca taká silná, že si brankár uvedomil, že ju chce mať po svojom boku celý život.

Po približne troch rokoch randenia posunul ich lásku na ďalší level a vo štvrtok pred svoju milovanú pokľakol. Lujza samozrejme súhlasila a obaja sa pochválili novinkou na sociálnej sieti. „Forever (navždy, pozn. red),“ napísal Lujza k spoločnému záberu, kde je vidieť aj nádherný prsteň. Mathieu si zrejme dal na zásnubách poriadne záležať. On mal na sebe totiž oblek, Lujza bola krásne vyobliekaná a nechýbal ani pohár sektu. Čerstvým snúbencom srdečne blahoželáme.

Vo štvrtok sa krásna Lujza Straková zasnúbila s hokejistom Mathieuom Corbeilom.
Zobraziť galériu (7)
Vo štvrtok sa krásna Lujza Straková zasnúbila s hokejistom Mathieuom Corbeilom.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lujza StrakováMathieu Corbeil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu