Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželka chce rozvod, milenka vracia úder: Patrasová to poriadne schytala!

Felix Slováček a Lucie Gelemová Zobraziť galériu (7)
Felix Slováček a Lucie Gelemová (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - Došla jej trpezlivosť! Partnerka českého hudobníka Felixa Slováčka (76), Lucie Gelemová (36), sa rozhodla, že už viac nebude znášať útoky zo strany Slováčkovej ešte stále zákonitej manželky Dády Patrasovej (63). Herečke to natrela na sociálnej sieti.

Vo vzťahu, aký medzi sebou majú Felix Slováček, Dáda Patrasová a Lucie Gelemová, sa veru nevyzná asi nikto. I keď hudobník a známa herečka sú podľa zákona stále manželmi, Felix už päť rokov tvorí pár práve s Luciou Gelemovou a vôbec sa tým netají.

Práve naopak, svoju milenku vodí do spoločnosti tak často, ako sa len dá. Napriek tomu o rozvode s herečkou dlho nepadlo ani slovo. Až doteraz! Dáda Patrasová, ktorá je v poslednom čase doslova opradená škandálmi, sa rozhodla, že verejné poníženie už dlhšie znášať nebude a žiadosť podá sama.


A dosť! Verejne podvádzaná herečka po 5 rokoch: Podávam žiadosť o ROZVOD


Mlčanie konečne prelomila aj Gelemová a verejne prezradila, že už roky znáša šikanu zo strany Patrasovej a veci sa preto rozhodla uviesť na pravú mieru. „I keď som neustále obviňovaná, že môžem za rozpad Felixovho druhého manželstva s p. Patrasovou, moje svedomie je čisté. Ich vzťah bol v dobe nášho zoznámenia napriek všetkým informáciám už veľa rokov nefunkčný,” obraňuje sa mladá výtvarníčka a na paškál si berie aj ďalšie obvinenia, ktoré sú podľa jej slov vymyslené. „Pochopiteľne, jedno z ďalších krivých obvinení p. Patrasovej - kedy jej údajne posielam výhražné dopisy, je zámerne vymyslené, klamlivé a nemá preň žiaden reálny dôkaz.”

Manželka chce rozvod, milenka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.G.)

Gelemová, naopak, tvrdí, že je to práve Dáda, kto má na svedomí podobné útoky. „V skutočnosti je pravda taká, že od roku 2015 je to práve p. Patrasová, ktorá mi posiela vulgárne, nezmyselné a mimochodom aj výhražné SMS správy, pričom väčšinu z nich evidentne nepíše triezva,” uviedla umelkyňa a Dádu označuje z alkoholičku, ktorá stráca súdnosť. Situácia sa vyostrila natoľko, že sa Lucie obrátila i na právnika a nevylučuje ani súdne konanie.

Manželka chce rozvod, milenka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.G.)

Na strane ktorej z dám je skutočne pravda, a či sa nakoniec viac ako štyridsaťročné manželstvo skončí aj oficiálne, to sa pravdepodobne ukáže až na prípadnom súde.

Viac o téme: Felix SlováčekDáda PatrasováLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu