Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmarkizáčka ako na hojdačke: Najprv schudla 80 kíl a potom... Fúú, pozrite, ako vyzerá teraz!

Exmarkizáčka sa od skončenia šou poriadne zmenila. Zobraziť galériu (8)
Exmarkizáčka sa od skončenia šou poriadne zmenila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

LEHNICE - Šou jej pomohla nadobudnúť sebavedomie a zbaviť sa prebytočných kilogramov. Katarína Tamášová (39) vážila na začiatku neuveriteľných 225 kilogramov a vďaka relácii Extrémne premeny a trénerovi Marošovi Molnárovi sa jej podarilo schudnúť 80 kíl. Dva roky od vysielania sa tmavovlasá podnikateľka poriadne zmenila!

Do šou Extrémne premeny Slovensko sa Katarína Tamášová prihlásila, aby zmenila svoj život. Už od tínedžerského veku bola jej váha ako na hojdačke. Už v pätnástich vážila neuveriteľných 100 kíl. Podarilo sa jej schudnúť, opäť pribrať, zase schudnúť a znova nabrať, až vo veku 37 dosiahla ručička váhy hmotnosť 225 kilogramov.

Katke sa podarilo vďaka šou zhodiť 80 kilogramov.
Zobraziť galériu (8)
Katke sa podarilo vďaka šou zhodiť 80 kilogramov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vtedy si Katka povedala dosť a stala sa jednou z účastníčok životnej premeny. Robila to nielen kvôli sebe, ale dôvodom bol aj manžel Laco. Na konci dlhej a ťažkej cesty sa váha zastavila na čísle 145. Podnikateľke sa tak podarilo zhodiť 80 kilogramov, čím nesmierne potešila svojho muža.

Jeden by si myslel, že po tej drine sa bude držať aj ďalej a možno aj pokračovať v boji s kilogramami, ktoré mala stále navyše. Opak je však pravdou. V roku 2018 prednášala na jednej konferencii „Učiteľ nie je Google" a fotka Katky z tohto podujatia zaráža. Niekoľko kilogramov sa na ňu nalepilo späť. Tento rok v júni sa opäť konala tá istá prednáška, na ktorej sa tmavovláska tiež objavila. Bohužiaľ, vyzerá to, že sa nielen vrátila k svojej pôvodnej váhe, ale prihodila k tomu ešte ďalšie kilogramy navyše.

V roku 2018 už mala opäť množstvo kilogramov naspäť.
Zobraziť galériu (8)
V roku 2018 už mala opäť množstvo kilogramov naspäť.  (Zdroj: RAABE)

Viac o téme: Extrémne premenyKatarína Tamášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu