Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Od sexbomby Vice Kerekes sa vraj odsťahoval potetovaný frajer: ROZCHOD?!

Vzťah Vici Kerekes je pravdepodobne už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Vzťah Vici Kerekes je pravdepodobne už minulosťou.

BUDAPEŠŤ / PRAHA - Je koniec? Táto otázka sa natíska po tom, čo éterická slovenská herečka Vica Kerekeš (38) zavítala na filmový festival do Karlových Varov bez svojho sexi partnera Lukáša Musila (35). Šepká sa totiž, že nerozluční milenci sa rozišli.

Ryšavá herečka na festival dorazila v netradičnej spoločnosti. Namiesto partnera jej garde robili kamarátky a po fešákovi nebolo ani chýru. Inokedy nerozlučnú dvojicu nebolo v spoločnosti vidieť už dávnejšie, a dokonca sa objavili prvé informácie o tom, že slovenská kráska a český maliar a tatér už pár netvoria. „Už dávno spolu nie sú, Vica zostala žiť v Budapešti a Lukáš sa vrátil do Prahy, kde má väčšie uplatnenie ako v Maďarsku. Často ho stretávam na Letnej. Asi tam má niekde svoj ateliér. Vždy sťahuje cez ulicu nejaké obrazy," prezradil pre český Blesk zdroj z okolia dvojice.

Pozrite si rozhovor s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Herečka a umelec sa zoznámili pred viac ako štyrmi rokmi a Vica sa netajila tým, že by si so sexi partnerom rada založila rodinu. Neskôr sa však objavili informácie o nezhodách a rozdielnych pohľadoch na život. Herečka patrí k umelcom, ktorí si svoje súkromie nechávajú pre seba a k otázkam ohľadom ich vzťahu sa vyjadrovať nechcela.

Od sexbomby Vice Kerekes
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Či dvojica spoločný vzťah skutočne ukončila, alebo sa iba rozhodli zvoľniť tempo, ukáže čas.

Viac o téme: Vica KerekesLukáš Musil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu