Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Belohorcovej PRSIA na červenom koberci: Všetky oči na ne... Aj Madonna by zbledla závisťou!

Zuzana Belohorcová sa zúčastnila filmového festivalu v Karlových Varoch. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová sa zúčastnila filmového festivalu v Karlových Varoch. (Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - Zuzana Belohorcová (43) žije už nejaký ten rok za veľkou mlákou. V týchto dňoch sa však vrátila do Česka, aby sa mohla zúčastniť prestížneho filmového festivalu v Karlových Varoch. A hneď tam pútala pozornosť všetkých zúčastnených. Pozrite, prsiami by mohla konkurovať slávnej Madonne (60)!

Zuzana Belohorcová si zo svojho domova, ktorým je už niekoľko rokov americké Miami, odskočila k našim západným susedom. V týchto dňoch sa tam totiž koná Medzinárodný filmový festival, ktorý je každoročne jednou z najprestížnejších spoločenských udalostí.

Plavovláska sa tam cez víkend zúčastnila módnej prehliadky súrodencov Ponerovcov. A hneď pútala pohľady všetkých prítomných. Na sebe mala totiž model, ktorý mal zaujímavo strihanú vrchnú časť. Exmoderátorka tak mala na večernej akcii doslova špicaté prsia. 

Zuzana Belohorcová mala v červených šatách s rozparkom špicaté prsia.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová mala v červených šatách s rozparkom špicaté prsia.  (Zdroj: Profimedia)

Mnohým pri pohľade na ňu určite napadol slávny outfit hviezdnej Madonny. Špicatá podprsenka od módneho mága Jeana Paula Gaultiera spôsobila v tom čase móde hotový prevrat. 

Vpravo - Madonna so slávnou špicatou podprsenkou od Jeana Paula Gaultiera a vľavo jej dcéra, ktorá sa slávnou mamou tiež nechala inšpirovať.
Zobraziť galériu (4)
Vpravo - Madonna so slávnou špicatou podprsenkou od Jeana Paula Gaultiera a vľavo jej dcéra, ktorá sa slávnou mamou tiež nechala inšpirovať.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu