Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Naša najznámejšia učiteľka sexu pred 22 rokmi: 21-ročná žabka s korunkou na hlave!

Zuzana Belohorcová zverejnila fotku zo súťaže krásy spred 22 rokov. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová zverejnila fotku zo súťaže krásy spred 22 rokov. (Zdroj: Profimedia)

ŽILINA - Zuzana Belohorcová je verejnosti dobre známa najmä ako moderátorka erotickej relácie Láskanie, či neskôr českého Peříčka. Blondínka sa dnes už moderovaniu nevenuje a všetok svoj čas venuje starostlivosti o deti a manžela. V týchto dňoch si však na sociálnej sieti Instagram zaspomínala na časy, keď v televízii ešte ani nepracovala... Pozrite, ako plavovláska vyzerala, keď mala 21!

Na Slovensku nie je azda nikto, kto by nepoznal meno Zuzany Belohorcovej. Blondínka bola kedysi hviezdou televíznych obrazoviek... Pred rokmi sa však z médií vytratila, stala sa mamou a manželkou a spolu s rodinou sa presťahovala za veľkú mláku. Aktuálne je so svojimi fanúšikmi v kontakte aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. 

No a práve tam v týchto dňoch zverejnila fotku spred dlhých 22 rokov. V tom čase sa plavovláska zúčastnila súťaže krásy Princezná Žilinského kraja a o práci v televízii azda ani nesnívala... Pozrite, ako Belohorcová vyzerala, keď mala sladkých 21 rokov. 

Zuzana Belohorcová na fotke spred 22 rokov. Vtedy sa zúčastnila súťaže krásy Princezná Žilinského kraja.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová na fotke spred 22 rokov. Vtedy sa zúčastnila súťaže krásy Princezná Žilinského kraja.  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu