Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Belohorcová sa pochválila talentom dcéry Salmy (9), mamičky sú zhrozené: TOTO blondínke vyčítajú!

Zuzana Belohorcová čelí kritike. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová čelí kritike.

MIAMI - Zuzana Belohorcová (43) má dve krásne deti, ktorými sa z času na čas pochváli aj fanúšikom prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. Spravila tak aj pred pár dňami a zverejnila krátke video, v ktorom jej dcéra Salma napodobňuje známu raperku. Viac ako jej talent však Belohorcovej fanúšikov škrie niečo iné. A bývalú moderátorku si verejne podali.

Je to už veľa rokov, čo sa Zuzana Belohorcová stiahla z televíznych obrazoviek a život doma vymenila za slnečné lúče v Miami. Spolu s ňou a manželom Vlastom Hájekom v Amerike vyrastajú aj ich dve deti Salma (9) a Nevio (5), pre ktoré je ďaleká krajina domovom. Chodia tam do školy, na krúžky a angličtinu ovládajú doslova perfektne.

O tom najnovšie presvedčila aj malá Salma. Tú moderátorka zvečnila pri tom, ako počas jazdy v aute napodobnila obľúbenú raperku Cardi B. Salma náročný text zvládla s prehľadom, no video sa dočkalo množstva kritiky.

Moderátorkini sledovatelia viac ako Salmin talent totižto zhodnotili jej výzor a výrazne dlhé nechty. „Dievčatko je super, ale je to dievčatko a tie nechty a namaľovaná pusa?!? Divné! Je to nutné?" Komentáre v podobnom duchu začali naberať na intenzite, a tak sa sexi blondínka rozhodla brániť. „V dnešnej dobe, v čase prázdnin, riešiť takýmto spôsobom detské nalepovacie nechtíky a lesk na pery s tmavším odtieňom... choré," vyjadrila sa krátko k téme a neprajníkov vyzvala, aby jej profil skrátka nesledovali.

Belohorcová sa pochválila talentom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram Z.B.)

Okrem Salminych drobných vylepšení však ľudia zazlievajú bývalej televíznej hviezde i bezpečnosť pri jazde autom. Salma totiž počas svojho 'koncertu' nie je dostatočne pripútaná. Podľa Zuzany išlo však o výnimočnú situáciu. „(Pás) máme vždy, ale na tú chvíľku (boli sme na vedľajšej ceste bez premávky) si to dala tak, aby sa mohla viac hýbať," vysvetlila nespokojným sledovateľom.

Belohorcová sa pochválila talentom
Zobraziť galériu (8)

Zuzana si však z neprajníkov nič nerobí. Dcéru v jej aktivitách a jedinečnosti podporuje, ako sa dá, a ľuďom odkazuje, aby sa s tým zmierili. S nápaditými videami totiž prestať nemieni. Práve naopak, už teraz plánuje ďalšie.

Viac o téme: Salma HayekZuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu