Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vdova po Jiřím Pomejem (+54): Tri mesiace po pohrebe manžela... Je tehotná?!

Andrea Pomeje Zobraziť galériu (8)
Andrea Pomeje (Zdroj: Facebook A.P.)

PRAHA - Vdova po nedávno zosnulom hercovi a režisérovi Jiřím Pomejem Andrea (30) nedávno prekvapila fotografiou, ktorá spustila vášnivé diskusie. Spod obtiahnutých červených šiat totiž brunetke nápadne vykúka bruško. Je česká dídžejka opäť tehotná?

To, že Jiří Pomeje a jeho manželka Adrea žili už dávno pred režisérovou smrťou oddelene, nie je žiadnym tajomstvom. Pomeje roky bojoval so zákernou rakovinou a neskôr sa pridali problémy s alkoholom. Jeho manželka Andrea síce dlho stála po jeho boku, neskôr sa však rozhodla nešťastné manželstvo ukončiť a začať odznova.

Brunetka dokonca podala žiadosť o rozvod, ktorú však stiahla po tom, ako sa prevalilo, že na Pomejeho si opäť brúsi zuby zákerná choroba. K manželovi sa ale nevrátila. Svoj život naďalej žila s novým partnerom Petrom (38), s ktorým majú k sebe naozaj blízko. „Od zoznámenia sme spolu každý deň, jediný sme nevynechali. Peťo je úplne čitateľný a prehľadný. Aj keď mám narušenú dôveru k chlapom, pre neho to neplatí. Prežili sme toho spolu toľko, koľko iné páry nezažijú za päť či desať rokov," prezradila hudobníčka pre český portál eXtra.cz.

Vdova po Jiřím Pomejem
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila záberom, ktorý opäť rozvíril hladinu okolo brunetky a jej vzťahu s českým svalovcom. Andrea na selfie zábere pózuje v priliehavých červených šatách, ktoré obopínajú jej pás a bruško.

Možno ide len o nešťastný uhol, z ktorého je fotka snímaná, no bruško známej dídžejky, ktorá sa udržiava v perfektnej forme, tentokrát pôsobí akosi vypuklejšie. Špekulácie o tom, či je Andrea Pomeje v radostnom očakávaní, tak ihneď zaplavili české médiá. Andrea si navyše na fotografii šaty drží tak, akoby chcela na vykúkajúce krivky poukázať.

Vdova po Jiřím Pomejem
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Teóriu podporil aj jej partner Peter, ktorý si na brunetkinu adresu zažartoval na sociálnej sieti. „To je tak, keď prídete z práce a príde vám správa od ženy, že má chuť na čerešne... Tak čo? Tak sa proste zoberiete a idete natrhať čerešničky," napísal. A práve tehotné ženy sú známe svojimi náhlymi chuťami a muži im v tom období splnia naozaj všetko. Následne sa na Instagrame Peter svojím úlovkom aj pochválil.

Vdova po Jiřím Pomejem
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram P.P.)

Či ide v prípade mladej vdovy o tehotenské chute a k malej Aničke (5), ktorú má práve so zosnulým manželom, pribudne súrodenec, alebo sa len o čosi viac najedla, to sa ukáže v najbližších mesiacoch.

Viac o téme: Andrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu