Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šoubiznisová MEGA párty: Mary Bartalos tesne pred pôrodom, Mokráňová neustrážila nohavičky, Verešovej maxi dekolt hypnotizoval ľudí!

Na párty dorazila aj tehotná Mary Bartalos, Lucia Mokráňová nechtiac odhalila nohavičky a Andrea Verešová nahodila vražedne hlboký výstrih. Zobraziť galériu (61)
Na párty dorazila aj tehotná Mary Bartalos, Lucia Mokráňová nechtiac odhalila nohavičky a Andrea Verešová nahodila vražedne hlboký výstrih. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V úvode týždňa sa v bratislavskom Vlčom hrdle konala veľká párty pri príležitosti uvedenia nového e-shopu na slovenský trh. Pri tejto príležitosti sa v spoločnosti zišiel azda celý slovenský šoubiznis. Medzi pozvanými nechýbala herečka Mary Bartalos (24), ktorá by mala každú chvíľu porodiť, exfarmárka Lucia Mokráňová (27) pod červenými šatami neustrážila biele nohavičky a... Andrea Verešová (38) bola už tradične v centre pozornosti. Jej maxi dekolt doslova hypnotizoval pohľady ľudí.

Posledný týždeň nehovorili slovenské známe osobnosti o ničom inom, ako o uvedení nového e-shopu s oblečením na slovenský trh. V pondelok večer sa pri tejto príležitosti konala v bratislavskom Vlčom hrdle veľká prominentná žúrka. A tú si nenechal ujsť azda nikto zo slovenského šoubiznisu. Na párty dorazili dokonca aj také mená, ktoré bežne do spoločnosti nechodia. 

Na akciu prekvapivo dorazila aj tehotná herečka Mary Bartalos, ktorá by mala doslova každú chvíľu porodiť. Prišla v sprievode manžela Adriána, ktorý svojej polovičke po celý čas nežne hladkal veľké bruško a nepohol sa od nej ani na krok.

Aj tehotná Mary Bartalos sa prišla na chvíľu ukázať na veľkolepú párty. Spoločnosť jej robil manžel Adrián.
Zobraziť galériu (61)
Aj tehotná Mary Bartalos sa prišla na chvíľu ukázať na veľkolepú párty. Spoločnosť jej robil manžel Adrián.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Medzi pozvanými nechýbala ani markizácka exfarmárka Lucia Mokráňová. Na veľkolepé predstavenie nového e-shopu prišla nahodená v červených dlhých šatách. No ani maxi dĺžka sukne nezaručila, že všetko na jej tele zostalo zahalené. Stačil jeden neopatrný pohyb a na svetlo sveta sa dostali jej snehobiele nohavičky. 

Stačil jeden neopatrný pohyb a Lucia Mokráňová odhalila svoje snehobiele nohavičky, ktoré skrývala pod šatami.
Zobraziť galériu (61)
Stačil jeden neopatrný pohyb a Lucia Mokráňová odhalila svoje snehobiele nohavičky, ktoré skrývala pod šatami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako už býva dobrým zvykom, kde sa ukáže slovenská modelka Andrea Verešová, tam je o rozruch postarané. Všetky pohľady totiž bývalá Miss Slovensko už tradične strháva na seba. A inak to nebolo ani tentokrát. Na párty totiž dorazila v čiernom saku s vražedne hlbokým výstrihom. Jej bujný dekolt tak doslova hypnotizoval pohľady prítomných ľudí. 

Andrea Verešová nahodila vražedne hlboký výstrih, ktorý doslova hypnotizoval pohľady prítomných hostí.
Zobraziť galériu (61)
Andrea Verešová nahodila vražedne hlboký výstrih, ktorý doslova hypnotizoval pohľady prítomných hostí.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Video: Pozrite sa, ako to na párty vyzeralo

About you párty

Viac o téme: Andrea VerešováLucia MokráňováMary Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu