Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOTO v Televíznych novinách nevidíte! Dokonalé na obraze, ale... Puškárová s Hospodárovou odhalili svoje vylepšenia!

Tváre spravodajstva ukázali zákulisie. Zobraziť galériu (7)
Tváre spravodajstva ukázali zákulisie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ukázali sa tak, ako ich nepoznáte! Markizácke moderátorky Zlatica Švajdová Puškárová (41) a Jana Hospodárová (43) sa na sociálnej sieti pochválili záberom, kde sú... no, povedzme, že nie úplne pripravené vyjsť do svetiel reflektorov...

Puškárová a Hospodárová sú súčasťou markizáckych obrazoviek už dlhé roky a svojím šarmom si získali skalných fanúšikov. Práve im sa snažia priblížiť aj prostredníctvom svojich sociálnych sietí a odhaliť im viac nielen zo svojho súkromia, ale napríklad aj zo zákulisného života televízie. No a ich najčerstvejšia fotka to taktiež dokazuje.

Blondínky sa 'cvakli' priamo počas príprav na prenos. Zlatica moderuje Televízne noviny a Janka vzápätí prináša informácie zo športu. Preto sa pravidelne stretávajú i v maskérni. Kým diváci obe poznajú ako dokonale upravené, teraz asi zostali prekvapení. Dámy vyzerajú tak trochu retro. Na hlave majú obrovské natáčky a nedokončený mejkap. „Crazy pozdravy z našej maskérne s mojou drahou Jankou. Zo zákulisia, trochu inak, ako nás poznáte," pripísala k fotke Zlatica.

TOTO v Televíznych novinách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Je vidieť, že obe dievčatá sú aj mimo kamier kamarátky a dobre spolu vychádzajú. Usmievavá fotka si okamžite na Instagrame vyslúžila obdivné reakcie. A právom. Zlatka i Janka sú nádherné ženy a svedčí im to nielen pred kamerami, ale i vo všedné dni.

Viac o téme: Zlatica PuškárováJana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu