Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda markizáckych Oteckov prekvapuje: Nová kariéra? Začala robiť TOTO!

Hviezda z Oteckov rozbieha novú kariéru. Zobraziť galériu (7)
Hviezda z Oteckov rozbieha novú kariéru. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Seriál Oteckovia doslova milujú všetky vekové kategórie. Sledujú ho nielen mamičky, ale aj mnohí tatovia či dokonca deti. Niet divu, veď je tam plno detských hviezd, ktoré sú ratolestiam blízke. A práve zo skupinky maloletých hercov je aj herečka Laura Gavaldová, ktorá sa rozhodla rozbehnúť novú kariéru!

Obľúbený markizácky seriál je pre mnohé detské hviezdy šanca, ako zaujať a naštartovať si úspešnú hereckú kariéru. Jednou, medzi maloletými veľmi obľúbenou, je aj Laura Gavaldová, ktorá v seriáli stvárňuje Julku, dcéru Mareka Fašianga. Hoci má len deväť rokov, už teraz si od nej pýtajú autogramy.

Laura Gavaldová sa môže pochváliť na dieťa skutočne vysokým počtom followerov.
Zobraziť galériu (7)
Laura Gavaldová sa môže pochváliť na dieťa skutočne vysokým počtom followerov.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Rozkošné dievčatko však nič nenecháva na náhodu a ako správna, mediálne známa osoba, má aj svoj instagram, kde sa s fanúšikmi, ktorých naozaj nie je málo, delí so svojimi zážitkami. Či už sú to fotky z autogramiád, voľného času, nakrúcania... A ako pravá instagramerka ponúka svojim followerom aj súťaže.

Tentoraz však posunula svoju kariéru o level vyššie. Hnedooké dievčatko, ktoré miluje jazdu na koni, sa rozhodlo rozbehnúť svoj youtube kanál. Na ňom v priebehu posledného týždňa pribudli hneď tri videá, pričom na jednom ukazuje svoj talent robiť gymnastické prvky a na ďalších dvoch sa venuje obľúbenej zábavke detí - slizom. Ak však čakáte, že s videami jej niekto pomáha, ste na omyle. Laura si svoje video natočí a nahrá na server celkom sama. Hoci nie je dokonalé a profesionálne postrihané, musíme uznať, že dievčatko je vskutku podarené.

Viac o téme: OteckoviaLaura Gavaldová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu