Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kvôli alkoholu skončil a zmizol: Stratený markizák opäť na obraze!

Opäť ho uvidíme na obraze. Zobraziť galériu (12)
Opäť ho uvidíme na obraze.

BRATISLAVA - Preslávil sa vďaka seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde si zahral rolu pubertálneho syna. Vďaka tejto úlohe mal dobre našliapnutú kariéru, no ako mladý tínedžer si túto cestu sám zamuroval. Ján Alžbetkin (27) sa totiž dostal do problémov kvôli drogám a alkoholu, a preto v televízii skončil. Tá mu teraz dala druhú šancu a už čoskoro sa znovu objaví na obraze!

Markizácky seriál ho mohol dostať medzi herecké hviezdy. Nádejnú hereckú kariéru rozbiehal v Ordinácii v ružovej záhrade, kde hral syna Michaely Čobejovej. Prepadol však alkoholu a problémom s drogami, a tak sa s ním televízia rozlúčila a zo seriálu odišiel.

Potom, ako by sa po ňom zľahla zem. Ešte v roku 2013 sa na verejnosť dostala správa, že ho vyhodili zo školy kvôli alkoholu, no potom bolo okolo mladého herca hrobové ticho. Až doteraz!

Alžbetkin, ktorý medzičasom dospel a dozrel aj myšlienkovo, sa opäť objaví na obraze. Šancu mu dala televízia zo Záhorskej Bystrice, ktorá ho obsadila do komediálnej novinky. Autoškola sa má začať vysielať už v januári a Jano si v nej zahrá otca desaťročného chlapčeka, ktorý trpí narkolepsiou.

Po rokoch sa tak Ján, ktorý prežil náročné obdobie, opäť vracia k herectvu. A my musíme uznať, že uplynulé roky sa na hercovi podpísali pozitívne. Nielen že dospel racionálne, ale aj do krásy. Pozrite sa ako vyzerá dnes!

Takto dnes vyzerá a už čoskoro ho budete môcť vidieť v novom seriáli.
Zobraziť galériu (12)
Takto dnes vyzerá a už čoskoro ho budete môcť vidieť v novom seriáli.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Ján Alžbetkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu