Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna jojkárka sa nezdá: Užíva si teplo a... Vytasila rici aj cici!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (6)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci aj teploty na Slovensku boli niekoľko dní priam letné, moderátorka známa z obrazoviek JOJky, Stanka Pavolová (38), sa vybrala na dovolenku do horúcej exotiky. I keď jej pomaly, ale isto ťahá na štvrtý krížik na chrbte, môže sa pochváliť sexi postavičkou, ktorú ukázala aj svojim fanúšikom.

Plavovlasú Stanku Pavolovú si diváci spájajú s televíziou JOJ, kde v minulosti patrila medzi moderátorky relácie TOPSTAR. Neskôr sa objavovala najmä v krátkych zostrihoch Informácií pre tipujúcich. Z tvárí televízie patrí medzi tie krásky, ktoré sa môžu pochváliť krásnou postavičkou.

A tak aj urobila na sociálnej sieti Instagram. Najprv pridala záber, kde stojí v ústrety moru pri západe slnka a fanúšikom sa tak naskytol pohľad na jej zadoček v čiernych plavkách. Neskôr zverejnila aj záber v žltých bikinách, ktorý pôsobí poriadne sexi, a to najmä vďaka vytaseným bujným prsiam. Ten však, nevedno prečo, neskôr stiahla. Jedno je však isté, aj s pomaly, ale isto sa blížiacou štyridsiatkou, môže byť Stanka so svojou postavou nadmieru spokojná. Záber nájdete v našej GALÉRII»

Stanka Pavolová sa pochválila záberom pri západe slnka.
Zobraziť galériu (6)
Stanka Pavolová sa pochválila záberom pri západe slnka.  (Zdroj: Instagram S.P.)

Viac o téme: Stanka Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu