Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Cibulkovej muža museli náhle operovať: A Dominika? Takto ho zotrela v priamom prenose!

Dominika si na účet manželovho zranenia zažartovala. Zobraziť galériu (6)
Dominika si na účet manželovho zranenia zažartovala. (Zdroj: Instagram.com/domicibulkova)

BRATISLAVA - Nepríjemný úraz sa prihodil manželovi našej najlepšej tenistky Dominiky Navara Cibulkovej (29), Michalovi Navarovi (33). Lekári okamžite naplánovali operáciu a Michal sa tak už dnes nachádzal v nemocnici. Dominika si napriek bolestivému zraneniu na účet manžela zavtipkovala.

Dominika Navara Cibulková a jej manžel Michal sú zohratá dvojica. Do markizáckeho Telerána však dnes naša najúspešnejšia tenistka dofrčala prekvapivo sama, napriek tomu, že doraziť mali spolu. „Bohužiaľ, včera hral bedminton a roztrhol si achilovku," vysvetlila jeho neúčasť športovkyňa. „Teraz mi písal, že už má za sebou MRI, aj doktor ho pozeral a za pár hodín ide na operáciu."

Dominika Cibulková na ceste
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram.com/hotentoth/)

Dominika si však napriek vážnej situácii neodpustila žartíky a svojho životného partnera sfúkla priamo pred televíznymi kamerami. „Neviem, či nás sleduje, ale samozrejme pre chlapa, pre ktorého je soplík smrteľná choroba, tak toto je naozaj teraz ešte horšie." Moderátori len s ťažkosťami zakrývali smiech a kým Kvetka Horváthová len sústrastne pritakala, situáciu sa snažil zachrániť Tomáš Juríček. Dominiky sa spýtal, či Michal takéto veci zvláda ťažko. „Ó veľmi. Ako asi každý chlap, nie?" rypla si opäť Cibulková.

Vyzerá to však, že Dominika vie, čo si môže k manželovi dovoliť a snáď ju za žartík nečaká neskôr odplata. Želáme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Michal NavaraDominika Navara Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu