Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pociskovej veľký návrat z materskej: Ďurovčík opäť oživil Ôsmy svetadiel!

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková

BRATISLAVA - Úžasná novinka! Snáď každý pravý divadelný fanúšik muzikálu už navštívil predstavenie pod taktovkou Jána Ďurovčíka (47), kde hlavnú postavu stvárnila Nela Pocisková (28). Naposledy sa toto spojenie objavilo na Novej scéne, keď k životu opäť priviedli famózneho Rómea a Júliu. Teraz však prichádza niečo ešte lepšie. Nela ohlasuje veľký návrat z materskej dovolenky, aby sa opäť postavila na dosky v úlohe svojho života!

Skvelú správu Ďurovčík ohlásil v markizáckom Teleráne. 4 roky po derniére sa vracia elánovskými hitmi nabitý Ôsmy svetadiel, ktorý je doteraz označovaný za najlepší pôvodný muzikál, aký sme tu kedy mali. Skalní fanúšikovia sa jeho návratu dovolávali už od jeho poslednej reprízy, a tak majú konečne dôvod na radosť.

„Vráti sa svetadiel a s ním sa vráti aj Nela,“ vyhlásil v markizáckom štúdiu, čím sa postaral rovno o dve prekvapenia. „Sú tam obrovské náklady na techniku a keďže nás štátne inštitúcie nepodporujú, museli sme si financie zohnať sami. Konečne sa to podarilo a, samozrejme, druhým dôležitým faktorom bolo to, že sa Nela chce vrátiť,“ povedal nám Ďurovčík s tým, že muzikál bolo pôvodne písaný priamo pre ňu, teda je jeho neodmysliteľnou súčasťou. Zo Svetadielu sa po jeho uvedení stal hotový fenomén, a tak sa k nemu zrejme nevrátia len skalní fanúšikovia, ktorí ho videli niekoľkokrát po sebe. Po rokoch má ambíciu prilákať aj nového diváka.

Nela Pocisková a Patrik Vyskočil opäť stvárnia hlavné postavy muzikálu Ôsmy svetadiel
Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková a Patrik Vyskočil opäť stvárnia hlavné postavy muzikálu Ôsmy svetadiel  (Zdroj: Topky.sk)

Pociskovej veľký návrat z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Ťahúňom je, samozrejme, aj samotná Nela, ktorá patrí medzi našu spevácku špičku, plusom je aj skutočnosť, že sa po odmlke vracia z materskej dovolenky a nastupuje rovno do projektu veľkolepého formátu. Naposledy si zahrala práve v Ďurovčíkovom Rómeovi a Júlii, sezónu však nedokončila kvôli tehotenstvu. Ako sme sa dozvedeli, muzikálu sa už nevie dočkať ani ona, našťastie, premiéra je naplánovaná už na september!

Viac o téme: Ján Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu