Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovské prekvapenie pre krásnu jojkárku: Po 17 rokoch povedala ÁNO!

Moderátorka Soňa Skoncová zažila poriadny šok. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Soňa Skoncová zažila poriadny šok. (Zdroj: Instagram S.S.)

LOS ANGELES/BRATISLAVA - Obrovské prekvapenie zažila jojkárska moderátorka Soňa Skoncová (32), ktorá si momentálne užíva atmosféru amerického Los Angeles so svojím priateľom Robom Reisom (35). A práve on sa postaral o zážitok, na ktorý krásna brunetka v živote nezabudne.

Soňa a Robo sú spolu krásnych 17 rokov. Za ten čas sa poznajú skutočne dobre a i keď už v minulosti padli otázky ohľadom manželstva, tmavovláska vždy s úsmevom odpovedala, že na svadbe nelipnú. O to viac bolo pre ňu šokom, keď ju jej vyvolený prekvapil žiadosťou o ruku. A sympatický dizajnér si dal záležať. Moderátorku zobral do hvezdárne neďaleko Hollywoodu a okrem svojho srdca jej ponúkol nádherný prsteň z dielne Tiffanyho.

Obrovské prekvapenie pre krásnu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.R.)

S tým rodáčka z Bojníc nepočítala a zostala poriadne zaskočená. „Neviem, či si viete predstaviť, ale absolútne som o tomto jeho čine netušila, preto som nakrúcala aj tie stories a doteraz nechápem, ako to mohol predo mnou takto utajiť," zdôverila sa neskôr na sociálnej sieti moderátorka a podelila sa aj o úsmevný moment. „Dala som si prsteň na pravú ruku, pretože som netušila, že sa vraj nosí na ľavej." Šťastný párik počas dojímavého momentu odfotili okoloidúci ľudia.

Obrovské prekvapenie pre krásnu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.R.)

Sympatická dvojica sa tak po mnohých šťastných rokoch posunie do ďalšieho levelu. „Poviem vám, nikdy sme netúžili po svadbe, pretože je nám spolu tak dobre už veľa rokov a pre nás sa v podstate nič nemení, pretože my 'svadbu' žijeme úžasných 17 rokov," vyjadrila sa moderátorka.

Čerstvým snúbencom želáme aspoň toľko lásky, koľko jej mali doteraz.

Viac o téme: ZásnubySoňa SkoncováRobo Reis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu