Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plekanec vyvetral milenku: So Šafářovou prvýkrát v spoločnosti!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec Zobraziť galériu (6)
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (Zdroj: Instagram T.P., L.Š.)

HODONÍN - Odkedy sa v lete minulého roka prevalilo, že manželstvo Lucie Vondráčkovej (39) a Tomáša Plekanca (36) skrachovalo, sociálnymi sieťami a médiami sa premlelo nespočetné množstvo odkazov, ktoré adresovali jeden druhému. Do celej veci je zatiahnutá aj česká tenistka Lucie Šafářová (32), v ktorej hokejista našiel spriaznenú dušu. A prvý raz, po mesiacoch ukrývania, sa ukázali bok po boku v spoločnosti.

V lete Pleky oznámil na Facebooku koniec svojho vzťahu s manželkou Luciou. I keď on tvrdil, že toto vyhlásenie urobil po vzájomnej dohode, Vondráčková to hrala na ranenú srnku, ktorá o ničom netušila a krach manželstva bol pre ňu obrovským šokom.

V lete oznámili Plekanec a Vondráčková krach manželstva.
Zobraziť galériu (6)
V lete oznámili Plekanec a Vondráčková krach manželstva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rodák z Kladna si relatívne skoro našiel za speváčku náhradu - ďalšiu Luciu. No tentoraz z jeho sveta, toho športového. Potom, ako odišiel od manželky, sa jeho milenkou stala tenistka Lucie Šafářová, ktorá si niekoľkokrát vypočula, že je rozvracačka rodiny, čomu sa ona bráni.

Doteraz si žili relatívne v úzadí bok po boku a spokojne. Až do uplynulého víkendu, kedy sa spolu konečne po prvý raz objavili na spoločenskej akcii. Dvojica sa vybrala na Ples športovcov v Hodoníne, kde Lucie odovzdávala ocenenie svojej kamarátke Ivete Vacenovskej.

V sobotu sa Plekanec ukázal v spoločnosti s milenkou Šafářovou - na Plese športovcov v Hodoníne.
Zobraziť galériu (6)
V sobotu sa Plekanec ukázal v spoločnosti s milenkou Šafářovou - na Plese športovcov v Hodoníne.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Tomáš PlekanecLucie Šafářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu