Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Babyboom v slovenskom šoubiznise: Tehotenské bruško ukázala už aj slovenská moderátorka... Aha, aká krásna tehuľka!

Známa slovenská moderátorka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (5)
Známa slovenská moderátorka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila tehotenským bruškom. (Zdroj: Instagram B.R.)

BRATISLAVA - Slovenský šoubiznis je plný budúcich mamičiek. Z bábätka by sa čoskoro mali tešiť viaceré známe ženy a medzi nimi je aj moderátorka Barbora Krajčírová (33). Šťastnú novinku blondínka zverejnila koncom februára... No svojím zaobleným tehotenským bruškom sa všetkým pochválila až teraz!

Barbora Krajčírová je už mamou dcérky Amie, ktorú má so spevákom Tomim Popovičom. V roku 2018 sa však blondínka vydala za poslanca Ľuboša Krajčíra a moderátorka malej princeznej čoskoro privedie na svet súrodenca. S radostnou novinou sa podelila na sociálnej sieti Instagram koncom februára. 

Galéria: Barbora Krajčírová

„Pôvodne som sa chcela odfotiť s bocianom, ale zistila som, že doma žiadneho nemáme. Nevadí, na zakrytie istých partií, ktoré už vidno, poslúžil aj medveď. Takých doma máme viac. Ale čo máme doma momentálne, to je veľká pokora a radosť z toho, že príroda je skrátka najväčší zázrak a my sa tešíme, že nás bude o jedného viac,“ napísala šťastná budúca mamička. 


Obrovská radosť jojkárskej moderátorky: Bude z nej dvojnásobná mama!


Vtedy však jej tehotenské bruško ešte vidno nebolo a plavovláska sa ním doposiaľ na sociálnej sieti ani nepochválila. Až doteraz. Barbora zverejnila fotku, na ktorej si drží bruško, ktoré pod čiernym tričkom už rozhodne neschová. 

„Dnes si len tak sedím... Nič netriedim a neupratujem... Pozerám správy a snažím sa myslieť na to, či naozaj bude o chvíľu po všetkom. Že nás táto hnusná choroba už nechá tak.  Že rýchlo zmizne a že opäť budeme môcť objať svojich rodičov a blízkych,“ zamyslela sa Krajčírová.

Jej fanúšikovia si však všimli niečo úplne iné. Na zábere mnohým pripomenula herečku Jessicu Alba. „Najskôr som si všimla fotku a vravím si: Jessica Alba je znova tehotná? Až potom som si všimla, že to je Barborka. Úplná podoba,“ objavilo sa v komentároch a pridali sa ďalší. „Detto.“„Úplný súhlas, kópia Jessicy.“

Viac o téme: Barbora KrajčírováBarbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu