Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plačková naletela podvodníkom: Vysolila 600 eur za Nicki Minaj... Na koncert ju nepustili!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BUDAPEŠŤ - Veľké haló sa spustilo okolo koncertu Nicki Minaj (36) v piatok večer, keď mala vystúpiť v Bratislave, no nakoniec sa vyhovorila na zlú elektrinu a množstvo fanúšikov ostalo sklamaných. Medzi nimi aj Zuzana Plačková (27), ktorá zaplatila nemalé peniaze za lístok na slovenský koncert. Šťastie skúsila aj v pondelok v Budapešti a hoci zaplatila 600 eur za lístky, na koncert ju nepustili!

V piatok sa nejeden fanúšik zo Slovenska tešil na koncert americkej raperky Nicki Minaj, no nakoniec všetkým ostali len oči pre plač. Hoci im agentúra prisľúbila vrátenie sumy, ktorú zaplatili za vstupenky, zážitok z koncertu im to nenahradí. Niektorí sa preto rozhodli vynahradiť si koncert v pondelok v Budapešti. Rovnako aj Zuzana Plačková.

V metropole Maďarska bola na výlete s kamarátkou, a tak sa rozhodli ísť už aj na koncert, ktorý si v piatok nevychutnali. Brunetka kúpila lístky cez internetovú stránku a tešila sa na večer. Nechceli ju však pustiť dovnútra, pretože jej lístky boli falošné. „Poviem vám brutálnu príhodu, čo sa nám práve stalo. Tie lístky, čo som kúpila za 600 euro, Diamond VIP. Je to o*eb a o*ebali ma o peniaze. Takže musíme si ísť teraz kúpiť nové lístky," posťažovala sa brunetka fanúšikom vo svojej instastory.

Zuzane Plačkovej sa nakoniec na koncert Nicki Minaj podarilo dostať.
Zobraziť galériu (8)
Zuzane Plačkovej sa nakoniec na koncert Nicki Minaj podarilo dostať.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Niekdajšia playmate naletela podvodníkom z pochybného portálu, s ktorým mala verejnosť problémy už v minulosti. Zuzana tak nakoniec, ako sama povedala, musela kúpiť ďalšie lístky, aby sa na koncert dostala. Tie jej dokonca spočiatku nechceli vôbec dať, no nakoniec sa vraj zľutovali a blondínka s kamarátkou si tak užili koncert v sektore na státie. Celý špás v Budapešti ju vyšiel na tisícku, pričom už za zrušený slovenský koncert zaplatila za VIP vstupenku na sedenie takmer 400 eur.

Viac o téme: Nicki MinajZuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu