Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál s koncertom Nicki Minaj: Promotér prezradil celú pravdu... Za TOTO hviezda zaplatí!

Nicki Minaj Zobraziť galériu (4)
Nicki Minaj (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Uplynulý piatkový večer americká hviezda rapovej scény Nicki Minaj (36) sklamala mnohých fanúšikov na Slovensku. Očakávaný koncert totiž raperka na poslednú chvíľu zrušila a nevystúpila. Odvolávala sa pritom na elektrinu v budove. Teraz však prehovoril promotér z agentúry, ktorý prezradil celú pravdu o jej manieroch, zrušení aj o ďalších krokoch, ktoré voči nej podniknú.

Fanúšikovia Nicki Minaj najprv hodiny čakali na príchod hviezdy a nakoniec im ostali oči pre plač. Raperka svoj koncert zrušila, pričom tvrdila, že problém je s elektrinou na štadióne Ondreja Nepelu. Vyšla na pódium a prítomným sa prihovorila. Spolu s ňou však na pódiu stál aj promotér z agentúry, ktorý mal jej slová preložiť. Sám však vedel, že speváčka klame, a tak namiesto prekladu povedal holú pravdu.

Začiatok koncertu Nicki Minaj sa mal posunúť kvôli meškajúcim kamiónom z Mníchova.
Zobraziť galériu (4)
Začiatok koncertu Nicki Minaj sa mal posunúť kvôli meškajúcim kamiónom z Mníchova.  (Zdroj: Instagram/Topky.sk)

Už na príchode hviezdy sa totiž organizátorom na Slovensku veľa vecí nezdalo, počnúc časom, kedy mal koncert začať, cez techniku, zvukovú skúšku až po slová, s ktorými promotéra posielali na pódium. „Prišlo mi to ako nezmysel, že mi ten jej agent hovorí, že choď hore a privítaj ju na tom stagi. A pýtam sa ho, čo potom, keď ju privítam?“ prezradil Andrej Kratochvíľ z agentúry pre portál Ruka hore.

Odpoveďou bolo, že raperka potom vystúpi, no opak bol pravdou. Andrej totiž zachytil aj slová, ktoré agent povedal Nicki. „Vyjdeš hore a povieš, že šou nebude,“ počul Kratochvíl člena jej tímu a postavil sa proti tomu, že ju bude na pódiu vítať. Američanka tak musela vyjsť pred ľudí a rovno oznámiť, kde je problém a promotér mal prekladať.

Hviezda sa odvolávala na to, že elektrina na štadióne nezvláda jej techniku a preto sa koncert neuskutoční. To však bolo klamstvo, a práve preto sa rozhodol Kratochvíl preklad upraviť podľa skutočnosti. Problémom bol totiž tím Nicki Minaj, ktorý si zastrešoval v zásade celú produkciu a je zrejmé, že niečo zanedbali. „Koncert sa neuskutočnil výlučne z chyby produkcie Nicki Minaj. Naša agentúra zabezpečila všetko, čo jej management poslal v požiadavkách, od techniky, ľudí až po zariadenie šatní,“ vyjadril sa pre topky.sk Andrej Kratochvíl.

Majk Spirit sa snažil raperku presvedčiť, nech vystúpi.
Zobraziť galériu (4)
Majk Spirit sa snažil raperku presvedčiť, nech vystúpi.  (Zdroj: Instagram)

Speváčka sa pritom snažila celé pochybenie hodiť na slovenskú stranu a promotéra. Ten však prezradil aj to, že Nicki mala veľký problém aj s tým, že koncert nebol vypredaný, a tak musela agentúra kupovať špeciálne fólie a zakrývať nimi prázdne sektory na štadióne. Keďže agentúra nepochybila a všetko sa udialo najmä kvôli ješitnosti raperky, podniknú voči nej aj kroky.

„Keďže koncert bol zrušený z dôvodu chýb americkej strany, nemajú nárok na honorár, ktorý im bol vyplatený už pred samotným vystúpením, čiže riešime jeho vrátenie. Svoj záväzok s vracaním vstupného si samozrejme splníme, ako aj s vyplatením všetkých nákladov spojených s koncertom,“ povedal nám Kratochvíl.

Po Bratislave mala Nicki Minaj odohrať ďalšie koncerty u našich susedov. Počas víkendu nakoniec zvládla vystúpenie v Poľskom Lodži a pondelok mal patriť Budapešti. Už poobede však musel organizátor posunúť čas začiatku, pretože raperkin tím nestíhal prepraviť kamióny s technikou. A tak sa už počas dňa mnohí obávali, aby sa nezopakoval piatkový scenár z Bratislavy.

Nicki Minaj svoj koncert v Bratislave zrušila.
Zobraziť galériu (4)
Nicki Minaj svoj koncert v Bratislave zrušila.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Nicki Minaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu