Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský herec obeťou podvodu: Vie vôbec, že zarába milióny?

Tomáš Maštalír údajné milióny nemá. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír údajné milióny nemá. (Zdroj: SITA/Ľudovít Vaniher)

BRATISLAVA - Výnosný biznis alebo zavádzajúca reklama? Na internete sa objavili informácie hovoriace o tom, že slovenský herec Tomáš Maštalír (41) zarobil na výnosnom biznise milióny. Ide však o podvod.

Reklama, v ktorej dominuje obľúbený slovenský herec, sa šírila internetom a na sociálnych sieťach. Tvári sa ako seriózny článok o tom, ako sa Tomáš Maštalír venuje obchodovaniu s virtuálnou menou bitcoin a hercovi priznáva mastnú sumičku 2,3 milióna eur, ktorú mu výnosný obchod doposiaľ priniesol.

Herec mal dokonca vystúpiť v televíznej relácii, kde mal v priamom prenose zrealizovať investíciu a rozprávkovo zarobiť v priebehu pár minút. Ak sa vám to zdá príliš dobré, aby to bola pravda, nemýlite sa. Herec sa totiž pravdepodobne stal obeťou podvodu a jeho meno bolo zneužité na prilákanie nových "investorov".

Slovenský herec obeťou podvodu:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Podobnú situáciu totiž pred pár dňami zažil hudobník a umelec Braňo Jobus. V jeho prípade bolo dokonca na sociálnych sieťach vytvorených niekoľko falošných profilov pod jeho menom, ktoré dal Jobus zablokovať. Napriek tomu mu podvodníci stihli narobiť problémy, a tak hudobník podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa.

Na chlp rovnaký článok nasvedčuje tomu, že autor tentokrát len zamenil meno a los padol na populárnejšieho Maštalíra. S otázkou, či taktiež zvažuje podať trestné oznámenie, sme kontaktovali aj herca. Do uzávierky sa nám s ním však spojiť nepodarilo. Zavádzajúci článok sa medzitým zo sociálnej siete stratil... Otázkou je, či nadobro, alebo sa znovu objaví s ďalším menom a fotografiou známej tváre.

Viac o téme: Tomáš MaštalírBranislav Jobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu