Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odvážny záber slovenskej herečky: Veď jej vidno celé prsia!

Vlastina Kounická Svátková Zobraziť galériu (5)
Vlastina Kounická Svátková (Zdroj: Instagram V.S.)

PRAHA - Hoci je rodáčkou zo slovenskej Myjavy, už pár rokov žije u našich českých bratov v Prahe. Vlastina Kounická Svátková (36) s manželom Jiřím Kounickým vychováva troch chlapčekov - Adama a Kryštofa z prvého manželstva a spoločného syna Matyáša. I keď je matkou, pochválila sa odvážnym záberom.

Aj keď žije v Čechách, ani na Slovensku nie je Vlastina Kounická Svátková žiadna neznáma. Slovenka žijúca v Prahe sa ukázala v niekoľkých našich seriáloch. Ľudia si ju môžu pamätať z markizáckej Kukučky či jojkárskeho Hotela. Rovnako sa objavila aj v snímke Prvá republika, kde si zahrali aj Ján Koleník a Zdena Studenková, či v českej komédii Ženy v pokušení.

V októbri 2016 sa Vlastina vydala za Jiřího Kounického.
Zobraziť galériu (5)
V októbri 2016 sa Vlastina vydala za Jiřího Kounického.  (Zdroj: Instagram V.S.)

Roky žije mimo územia Slovenska a pred vyše dvomi rokmi sa vydala za producenta Jiřího Kounického, s ktorým má synčeka Matyáša. Okrem toho vychováva aj Adama a Kryštofa z prvého manželstva. Napriek tomu, že je matkou troch krásnych chlapčekov, môže sa pochváliť skvelou postavou.

Aj preto si môže dovoliť i odvážnejšie zábery, ktoré odhalia čosi viac. V minulosti nemala problém pochváliť sa fotkou roztrhaných nohavíc na zadku. Vtedy si zo seba herečka urobila srandu. Tentoraz potešila fanúšikov o dosť odvážnejšou fotkou. I keď má na sebe podprsenku aj blúzku tmavej farby, oba kúsky sú natoľko priesvitné, že jej vidno prsia. Vlastina však vyzerá v tomto sexi outfite výborne!

Vlastina si odvážnejšie oblečenie môže rozhodne dovoliť.
Zobraziť galériu (5)
Vlastina si odvážnejšie oblečenie môže rozhodne dovoliť.  (Zdroj: Instagam V.S.)

Viac o téme: Vlastina Kounická Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu