Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská misska odsúdená v Austrálii: Randí s vplyvným podnikateľom!

Bývalá modelka Natália Petríková a podnikateľ Ján Kováčik. Zobraziť galériu (5)
Bývalá modelka Natália Petríková a podnikateľ Ján Kováčik. (Zdroj: Tomáš Rímeš /rimes.sk)

BRATISLAVA -Účastníčka Miss Slovensko 2002 Natália Petríková (35) sa po čase opäť ukázala na Slovensku. Na plese sa objavila po boku vplyvného podnikateľa, s ktorým podľa našich informácií už nejaký čas tvoria pár. I keď vzťah oficiálne odhalili iba pred pár dňami, podnikateľ a modelka sa pravdepodobne poznajú už roky. Spája ich práve súťaž krásy.

Novou láskou po boku slovenskej missky je úspešný podnikateľ Ján Kováčik (56). Ten je okrem iného aj majiteľom produkčného domu Forza, ktorý stojí práve za súťažou Miss Slovensko. Či sa dvojica pozná už od čias, kedy mladá Popradčanka skúšala šťastie v súboji o najkrajšiu Slovenku, alebo sa stretli až za iných okolností, zatiaľ známe nie je. Dvojica však na plese pôsobila spokojne a treba uznať, že im to spolu veľmi pristane. Brunetku sme oslovili, či o svojom vzťahu prezradí viac, do uzávierky sa však k otázkam nevyjadrila.

Slovenská misska odsúdená v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tomáš Rímeš /rimes.sk)

Petríková na Slovensku príliš známa nie je. Viac ako súťaž krásy ju preslávil škandál spred deviatich rokov, keď v Austrálii fyzicky napadla mladú ženu. Natália sa na silvestrovskej oslave pustila do modelky Pauline, ku ktorej mala zákaz priblíženia či akéhokoľvek kontaktu. Dôvodom mala byť žiarlivosť slovenskej krásky. Natália následne čelila obvineniu a súd ju nakoniec uznal vinnou a odsúdil na podmienečný dvanásťmesačný trest. Celá záležitosť už je však minulosťou a Natália momentálne pôsobí na ostrove Malta, kde pracuje ako manažérka siete hotelov.

Viac o téme: Ján KováčikNatália Petríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu