Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda z markizáckych Oteckov ho konečne ukázala: TOTO je jej nový priateľ!

Jana Kovalčíková Zobraziť galériu (7)
Jana Kovalčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

OŠČADNICA - Sympatická herečka Jana Kovalčíková, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli televízie Markíza Oteckovia, len v novembri priznala nový vzťah. Ešte minulý rok tvorila pár s hereckým kolegom Romanom Poláčikom, no na jar sa mali rozísť. Brunetka v šou Neskoro večer prezradila, že jej nový priateľ je "úplne obyčajný občan". A teraz ho konečne ukázala!

V novembri bola mladá slovenská herečka ako hosť v šou Neskoro večer, kde ju Peter Marcin vyspovedal aj ohľadom jej nového priateľa. „Tak som si uvedomila, že možno by som mohla vyskúšať niekoho normálneho. Taký bežný občan. Je to absolútne bežný občan,“ vyjadrila sa vtedy Jana na adresu svojho priateľa.

O jej partnerovi sa vie, že prevádzkuje s priateľmi arénu na extrémne športy. Až doteraz bola jeho identita utajená a vedelo sa len to, ako sa dvojica spoznala. „Zoznámili sme sa na hudobnom festivale. Prišiel, oslovil, ja som akceptovala a bolo,“ prezradila Kovalčíková. Herečka sa však teraz pochválila spoločným záberom z víkendového výletu v Oščadnici. Tam si užila snehové potulky aj otužovanie v mraze so svojím priateľom Adamom.

Jana Kovalčíková konečne ukázala svojho priateľa.
Zobraziť galériu (7)
Jana Kovalčíková konečne ukázala svojho priateľa.  (Zdroj: Instagram J.K.)

Viac o téme: Jana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu