Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa Slovenka nazúrená na antigénové testy: Mala príznaky a... V skutočnosti bola pozitívna!

Katarína Manová Zobraziť galériu (4)
Katarína Manová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Aktuálne je na Slovensku obyvateľom dostupné antigénové testovanie na koronavírus. S príznakmi a vysokou horúčkou ho podstúpila aj bývalá kráľovná krásy Katarína Manová. No šokovalo ju, keď na certifikáte svietil výsledok, že je negatívna.

O spoľahlivosti antigénových testov sa diskutuje už dlhý čas. Odborníci sa zhodujú, že dokážu spoľahlivo identifikovať nakazených ľudí s vysokou infekčnosťou. 

Galéria: Katarína Manová

Ale musia byť vykonané naozaj správne. Inú skúsenosť má Katarína Manová, Miss Intercontinental 2006 a sestra prominentnej lekárky Aleny Pallovej. Tá sa dávala testovať s horúčkou 38,5 ºC a ďalšími príznakmi. „Ledva som sa udržala na nohách. Chlapec mi strčil na sekundu tyčinku do nosa, po menej ako minúte mi podal papier s úsmevom, že som negatívna,” opísala nahnevane svoju skúsenosť z 2. februára z bratislavskej Rače. Navyše poznamenala, že pri vzorkách sa hralo dieťa bez rúška

Výsledku samozrejme neverila a objednala sa na PCR test. Rozdiel v  čase vykonania testu nebol ani 24 hodín a zrazu dostala úplne iný výsledok. Bola pozitívna. 

Známa Slovenka nazúrená na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

Známa Slovenka nazúrená na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KM)

Kataríne sa podarilo uchrániť pred koronavírusom takmer rok. Dávala si obzvlášť pozor, keďže pred 4 rokmi prekonala sepsu a obojstranný zápal pľúc. teraz jej už zostáva len dúfať, že sa z Covidu-19 vylieči bez vážnejších dôsledkov. 

Známa Slovenka nazúrená na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu