Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Patrasová sa tri týždne po nehode priznala: Áno, pila som... A veľa!

Dáda Patrasová priznala farbu. Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová priznala farbu. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Tesne po Vianociach sa Dagmar Patrasová (62) stala účastníčkou dopravnej nehody. Hoci políciu volala ona, nevyhla sa fúkaniu. Práve to odhalilo, že herečka mala v krvi 2,5 promile alkoholu, no ona sa dušovala, že nepila. Teraz kartu obrátila a priznala, že pila a dokonca viac, ako by bolo pekné.

V období najkrajších sviatkov v roku sa cesta autom stala pre Patrasovú osudnou. Kvôli nehode, ktorej bola účastníčkou, a to pod vplyvom alkoholu, prišla nielen o dobrú povesť, ale aj prácu v divadle. Hoci sa sväto-sväte dušovala, že v osudný deň nepila, dnes už hovorí niečo celkom iné.

Patrasová sadla do auta s 2,5 promile alkoholu v krvi.
Zobraziť galériu (4)
Patrasová sadla do auta s 2,5 promile alkoholu v krvi.  (Zdroj: Profimedia)

„Bola to jedna z najväčších hlúpostí, ktoré som v živote urobila. Neviem, ako mi mohlo napadnúť šoférovať po fláme,“ prezradila herečka pre českú Sedmičku. Čo však Dádu prinútilo piť a sadnúť po tom za volant? Dôvodom by mal byť jej ešte stále manžel Felix Slováček a jeho milenka Gelemová.

Sviatky totiž Patrasová trávila s dcérou, synom a prítomný bol aj Felix Slováček starší. „Dal mi darčeky, správal sa ku mne veľmi pekne a hovoril mi nádherné veci. Pochopila som z toho, že sa s Gelemovou rozišiel a chce sa vrátiť. Samozrejme, že ma to potešilo. Lenže potom sme sa rozlúčili a o pár hodín neskôr mi niekto poslal fotografiu, ako so svojou milenkou stojí pri vianočnom strome v jej rodných Budějoviciach. Áno, pila som. A priznávam, že som pila veľa. Veľa som toho nenaspala,“ vyjadrila sa skľúčená tmavovláska.

Rovnako prezradila aj to, že síce si nadránom išla ľahnúť, no zaspať sa jej nedarilo. Keď už konečne zaspala, prebudil ju syn s tým, aby nezabudla, že má predstavenie. Patrasová chytila záchvat paniky, nechcela zmeškať, a tak zhrabla všetky veci a sadla do auta, pričom mala stále v krvi dosť veľké množstvo alkoholu. Je tak jasné, že rozpad vzťahu s manželom ju stále trápi.

Rozchod s Félixom Slováčkom ju stále trápi.
Zobraziť galériu (4)
Rozchod s Félixom Slováčkom ju stále trápi.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Viac o téme: Felix SlováčekDada Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu