Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Patrasovej vážne zdravotné problémy: Hrozba ochrnutia!

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Českej herečke Dáde Patrasovej (62) sa v poslednej dobe akosi nedarí. Stále sa vnútorne vyrovnáva s rozpadom vzťahu s Felixom Slováčkom (75), ktorý si našiel mladú milenku. Počas vianočných sviatkov dokonca sadla za volant, keď mala v krvi ešte dosť vysokú hladinu alkoholu a stala sa účastníčkou dopravnej nehody. Teraz ju zrádza zdravie!

Postupom veku začína niektorých ľudí zrádzať zdravie. Výnimkou nie je ani herečka Dáda Patrasová. Tá toho za posledné roky prežila naozaj veľa. Ako sama tvrdí, toho zlého bolo až nad hlavu, no nad vodou ju držia jej deti. Tie patria aj medzi najvernejších divákov predstavení, kde Češka hrá.

Patrasová sa na Vianoce kvôli alkoholu dostala do problémov.
Zobraziť galériu (4)
Patrasová sa na Vianoce kvôli alkoholu dostala do problémov.  (Zdroj: Profimedia)

Ešte počas Vianoc prežila ťažké obdobie, keď si po párty, poriadne nevyspatá, sadla ráno do auta a v krvi mala ešte stále 2,5 promile alkoholu. Stala sa vtedy aj účastníčkou dopravnej nehody. Hoci najprv zatĺkala, neskôr priznala, že za volant nemala v danom rozpoložení sadať.

Tentoraz ju však trápi ruka a bojuje so závažnými zdravotnými problémami, ktoré jej spôsobil prežitý stres. Ruka ju prestala poslúchať a nemohla ňou hýbať. „Začala som mať problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím ďalej viac sa to zhoršovalo, a tak mi doktor odporučil elektroliečbu," priznala Patrasová českej Sedmičke.

Herečka tak trikrát týždenne chodí na fyzioterapiu a pomalými krôčikmi opäť ruku rozhýbava. Práve počas elektroliečby sú do ruky vysielané slabé elektrošoky, ktoré majú ruku uvoľniť. „Mám radosť z výsledkov, naozaj je to teraz oveľa lepšie," teší sa Dáda.

Dáda Patrasová má vážne zdravotné problémy.
Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová má vážne zdravotné problémy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu