Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekliatie krásnej Češky! ROZCHOD s tretím snúbencom: Už má nového a mladšieho!

Petra Němcová Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová (Zdroj: Instagram)

ČESKO - Je krásna, úspešná a oddaná charite, no v láske zatiaľ šťastie nemala. Jedna z najúspešnejších českých topmodeliek Petra Němcová (39) zrušila už tretie zásnuby. No sama, zdá sa, dlho nezostala a bankára vymenila za sexi mladíka.

Vyzerá to, že Petru Němcovú sprevádza zvláštne prekliatie. Kráska nie a nie nájsť muža svojich snov. Podľa najnovších informácií modelke stroskotal aj posledný vzťah s finančníkom Alejandrom Grimaldim. Dvojica sa pritom zasnúbila ešte v júni 2017 vo francúzskom Saint-Tropez a spoločne cestovali po svete a pracovali spolu na charitatívnych projektoch. Podľa zdroja denníka Page Six sa dvojica rozišla v dobrom a zostávajú naďalej priateľmi. Čo však bolo dôvodom ukončenia ich vzťahu, známe nie je.

Prekliatie krásnej Češky! ROZCHOD
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Topmodelka bola celkovo zasnúbená už trikrát. V roku 2004 tragicky prišla o vtedajšieho prvého snúbenca, fotografa Simona Atleeho po tom, čo ich v Thajsku zasiahla vlna cunami. Sama modelka vtedy prežila iba zázrakom, keď sa zachytila o palmu a zostala na nej visieť neuveriteľných osem hodín. Následne sa ešte dlho zotavovala zo zranení v nemocnici. V roku 2011 sa zasnúbila druhýkrát, s hercom Jamiem Belmanom. Ani tento vzťah však dlho nevydržal a už v apríli 2012 sa dvojica rozišla.

Petra si svoje súkromie úzkostlivo stráži a tak nie je celkom jasné, kedy presne k rozchodu s finančníkom došlo. Na verejnosť sa však dostali fotografie, ktoré ju zachytávajú vo vášnivom objatí nového muža. Sexi mladík si s modelkou užíval v Mexickom Tulume. Či krásnej Petre tento vzťah konečne prinesie vytúžené šťastie, ukáže čas.

Prekliatie krásnej Češky! ROZCHOD
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: RozchodPetra NěmcováAlejandro Grimaldi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu