Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vážny úraz známeho moderátora: Prepichol si pľúca... Náročná operácia!

Moderátor Honza Musil sa zotavuje z vážnych poranení. Zobraziť galériu (5)
Moderátor Honza Musil sa zotavuje z vážnych poranení. (Zdroj: Instagram J.M.)

PRAHA - Nešťastne zakončil uplynulý rok český moderátor Honza Musil (51). Po desivom páde skončil s vážnymi poraneniami v nemocnici, kde strávil Vianoce aj samotný koniec roka. Fanúšikom však svoj stav tajil - nechcel im pridávať starosti.

Stačila chvíľka nepozornosti a vianočné prípravy sa razom zmenili na boj o život. Obľúbený moderátor po páde z rebríka skončil v nemocnici s vážne poranenou chrbticou a zlomeninami. Pre český týždenník Sedmička o nešťastnej udalosti porozprával exkluzívne moderátorov manžel Jakub Bialý (29).

„Stalo sa to v garáži, kam išiel Honza pre kvetináč, pretože dostal vianočnú ružu. Musel vyliezť k hornej polici a vo chvíli, keď bol na rebríku, sa mu šmykol a spadol," opísal podrobne, ako k nehode došlo. Moderátor si pádom spôsobil veľmi vážne poranenia. „Zlomil si chrbticu, deväť rebier a prepichol si pľúca." Nasledoval prevoz do nemocnice, kde sa Musil podrobil operácií rozdrvených stavcov a lekári museli tiež vyriešiť problémy s dýchaním zapríčinené poranením pľúc.

Vážny úraz známeho moderátora:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.M.)

Nateraz zostáva obľúbený moderátor na lôžku a pred sebou má ďalšiu obrovskú výzvu - postaviť sa na vlastné nohy, ktoré našťastie napriek zraneniu zostali funkčné, a opäť začať chodiť. „Bude to beh na dlhú trať, čaká ho náročná rehabilitácia. Prajeme si, aby normálne chodil, čo ale pri zraneniach chrbtice nikdy nikto nevie." Moderátorova rodina a blízki však zostávajú optimistickí a dúfajú, že nakoniec všetko dobre dopadne.

Aj keď sa nehoda stala už 21. decembra, moderátorovi sa podarilo všetko na čas utajiť. Nechcel totiž svojich fanúšikov vydesiť a pridať im počas sviatkov starosti. S výdatnou pomocou svojho manžela sa teda naďalej hlásil na sociálnych sieťach, a nič netušiacim ľuďom stihol popriať krásne Vianoce a aj šťastný Nový rok. S pravdou sa rozhodol vyjsť von až po Silvestrovských oslavách a s vedomím, že liečba je na dobrej ceste. Dúfajme, že sympatický moderátor bude čoskoro opäť schopný vrátiť sa do zabehnutých koľají.

Vážny úraz známeho moderátora:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook H.M.)

Viac o téme: NemocnicaúrazHonza MusilManžel Jakub Bialý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu