Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka Rakovská končí v rádiu Europa 2: TOTO je dôvod!

Barbora Krajčírová Zobraziť galériu (4)
Barbora Krajčírová (Zdroj: Instagram BK)

BRATISLAVA - Vyše roka bola Barbora Krajčírová Rakovská (32) stálicou rannej šou v rádiu Europa 2. Po boku Vlada Varechu sa prihovárala poslucháčom v relácii Wake up! V novom roku si však budú musieť priaznivci tohto rádia zvyknúť, že v ňom už nežnú blondínku počuť nebudú. Končí!

Končí sa rok, končí aj Barbora. Minimálne vo vysielaní rádia Europa2, kde moderovala vyše roka rannú šou. Blondínka odchádza zo spomínaného rádia už po druhý raz. Začínala v ňom totiž v roku 2010.

Vyše roka bola Barbora Krajčírová v rádiu Europa2.
Zobraziť galériu (4)
Vyše roka bola Barbora Krajčírová v rádiu Europa2.  (Zdroj: Instagram e2)

V roku 2017 prestupovala Rakovská do „e2" z Rádia Vlna, kde po boku Martina Chynoranského moderovala taktiež rannú šou. Vystriedala ju moderátorka Dominika Dadíková. Barbora si zrejme povedala, že je opäť čas na zmenu a mení kabát spolu s prichádzajúcim rokom.

Svoje posledné vysielanie v roku 2018 má už za sebou a rok 2019 privíta v novom šate a zelených farbách. Od 2. januára ju budú môcť počúvať poslucháči Rádia Jemné, kde sa postaví k mikrofónu po boku Lukáša Pinčeka, ako inak, v rannej šou. 

Od 2. januára bude moderovať rannú šou v Rádiu Jemné s Lukášom Pinčekom.
Zobraziť galériu (4)
Od 2. januára bude moderovať rannú šou v Rádiu Jemné s Lukášom Pinčekom.  (Zdroj: Instagram L.P.)

„Na základe prieskumu sme sa rozhodli vytvoriť v rannej šou dvojicu, ktorá bude našim poslucháčom blízka. K Lukášovi Pinčekovi sme hľadali partnerku, ktorá ho bude dopĺňať, a s ktorou si za mikrofónom „sadnú“ profesionálne aj ľudsky. Z hľadiska cieľovky je Barbora ideálnou voľbou – je vydatá, pracujúca matka, vekovo blízka našim poslucháčom. Verím, že sa môžeme tešiť na čerstvý vietor v Príjemnom ráne,“ prezradila programová riaditeľka rádia Katarína Hospodárová.

Viac o téme: Barbora KrajčírováBarbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu