Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úsmevný TRAPAS televízie Joj: Doplietli meno českej hviezdy... Ups, ale veď ona sa takto nevolá!

Ups, ona sa tak nevolá! Zobraziť galériu (7)
Ups, ona sa tak nevolá! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Mikulášsky večer sa niesol na obrazovkách TV JOJ v duchu hádania. Obľúbené Inkognito aj tentoraz ponúklo zaujímavé povolania, zábavu a najmä hviezdneho tajného hosťa – Jiřinu Bohdalovú (87). Tá sa počas hádania skvele bavila. Televízii z Koliby sa však predsa len podaril maličký trapas, ktorý by určite česká herečka vzala s humorom rovnako, ako narážky na jej vek.

Ešte len vstúpila do štúdia, kde boli pripravení hádači, dočkala sa hurónskeho potlesku ako sa na hviezdnu českú herečku patrí. „To musela prísť iná hviezda,“ poznamenala štvorica so škraboškami na očiach. Michal, Čeky, Zuzka a Šoko mali za úlohu odhaliť identitu Jiřiny Bohdalovej, s ktorou, ako neskôr vysvitlo, sa Hudák bozkával. Herečku uhádli len po štyroch negatívnych odpovediach.

Jiřina si vyslúžila obrovský potlesk.
Zobraziť galériu (7)
Jiřina si vyslúžila obrovský potlesk.  (Zdroj: TV JOJ)

Televízia sa chcela tajným hosťom pochváliť aj na Instagrame, a práve vtedy došlo k menšiemu trapasu. Na snímke boli dve herečky – Zuzka Šebová a Jiřina Bohdalová, pričom v popise fotky stálo Helena Bohdalová. Nuž podobná chybička sa môže stať komukoľvek a česká hviezda by sa zaiste nad „škriatkom nezbedníkom“ len pousmiala. Medzičasom však televízia svoju chybu opravila.

Pri tejto fotografii Bohdalovú televízia premenovala na Helenu.
Zobraziť galériu (7)
Pri tejto fotografii Bohdalovú televízia premenovala na Helenu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu