Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markizácka exfarmárka sa vyzliekla do spodnej bielizne: To, čo nasledovalo, nečakala... Verejný VÝSMECH od kolegyne!

Dada sa pochválila, že vyskúšala detox. Zobraziť galériu (7)
Dada sa pochválila, že vyskúšala detox. (Zdroj: Instagram D.U.)

NITRA - Len nedávno sa skončila reality šou Farma X a mnoho exfarmárov naplno rozbieha svoje aktivity na Instagrame. Jeden sa chváli chodením po kastingoch, ďalšia robí jednu súťaž za druhou a Dada Urbanová (23) sa pre zmenu ukázala v spodnej bielizni, avšak to, čo nasledovalo, s určitosťou nečakala!

Väčšina bývalých farmárov sa snaží vyťažiť z toho, že ich Slovensko spoznáva a zarobiť vďaka tomu peniaze navyše. V televízii sa zviditeľnili a odrazu majú stovky až tisícky sledovateľov, čo patrične využívajú. Aj Nitrančanka vďaka šou získa s určitosťou klientky na manikúru.

Dada na Farme mala za úlohu ozdobiť kaplnku ornamentmi.
Zobraziť galériu (7)
Dada na Farme mala za úlohu ozdobiť kaplnku ornamentmi.  (Zdroj: Instagram D.U.)

To však nie je všetko. Nechala sa totiž nahovoriť aj na detox, ktorý zlatými slovami ovenčuje exfarmárka Eva Zelníková. Práve to je dôvod, prečo Dada pridala na Instagram fotku v spodnej bielizni. Vyskúšala totiž týždenný detox a chcela sa pochváliť akú zmenu dosiahla, a tak urobila záber pred a po.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa do nej nepustili nielen fanušíkovia, ale aj mama Urbanovej súpera z Farmy. Ľuďom neušlo, že má na oboch fotkách tú istú súpravu spodnej bielizne, nechty ani o milimeter neodrastené a na dôvažok mal byť aj notebook s nabíjačkou v rovnakej polohe. Monika Haklová, ktorá sa aktuálne venuje trénovaniu piloxingu, exkolegyňu zvozila pod čiernu zem.

Týmto záberom sa Dada pochválila na Instagrame.
Zobraziť galériu (7)
Týmto záberom sa Dada pochválila na Instagrame.  (Zdroj: Instagram D.U.)

Najprv priznala, že si na finále Farmy všimla, že mala podľa nej tip top postavu, dokonca jednu z najlepších. No potom pritvrdila a obvinila rodáčku z Nitry z klamstva: „Myslíš, že ti ľudia uveria, keď vypučíš na jednej foto brucho a na druhej ho stiahneš? Keď chcete predávať, robte to pravdivo a neoj*bávajte ľudí!“

Reakcia Haklovej na seba nenechala dlho čakať!
Zobraziť galériu (7)
Reakcia Haklovej na seba nenechala dlho čakať!  (Zdroj: Instagram D.U.)

To sa zrejme manikérke nepáčilo, pretože následne vypla komentáre k svojmu príspevku a všetky existujúce vymazala. Dokonca takmer identické zábery obhajuje tým, že si často perie, a tak sa môže v tom istom aj častejšie fotiť. A nezabudla ani na Haklovú, ktorej adresovala, že jej názor ju vôbec nezaujíma. Zrejme sa jej však dotkol, keďže mala potrebu sa k nej vyjadriť a odstrániť komentáre.

Viac o téme: Daniela Urbanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu