Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská kráska má novú lásku: OPRAVA

Slovenská kráska má novú lásku Zobraziť galériu (4)
Slovenská kráska má novú lásku (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto zrejme čakal málokto. Iba nedávno sa rozišla a už si užíva šťastie v láske s novým partnerom. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (24) je opäť zamilovaná.

Už nejaký čas sa v kuloároch slovenského šoubiznisu šušká, že kráska sa dala dokopy so synom známeho finančníka. Len v apríli tohto roka sa pritom objavila informácia, že sa rozišla s exotickým fešákom z Francúzska. Tatér Luis bol po jej boku približne rok, spoznala jeho rodinu a vyzeralo to tak, že hrdličky pristúpia k ďalšiemu kroku - k spoločnej budúcnosti.

Stal sa však presný opak a Karolína sa s mladým fešákom rozišla. Ako neskôr priznala, k definitívnemu zbohom prišlo koncom minulého roka. Dôvodom rozpadu vzťahu mala byť vzdialenosť, ktorá sa dala len ťažko skĺbiť s pracovnými povinnosťami našej krásky. Najnovšie sa ale objavili informácie, že Chomisteková opäť skúša šťastie v láske.

Poslednou oficiálnou láskou Karolíny Chomistekovej bol tatér Louis. S tým sa ale koncom minulého roku rozišla.
Zobraziť galériu (4)
Poslednou oficiálnou láskou Karolíny Chomistekovej bol tatér Louis. S tým sa ale koncom minulého roku rozišla.  (Zdroj: instagram/facebook)

Karolína Chomisteková vraj najnovšie randí s novým mužom
Zobraziť galériu (4)
Karolína Chomisteková vraj najnovšie randí s novým mužom  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Keďže brunetka sa v spoločnosti stále objavuje sama a dvojica zatiaľ vzťah oficiálne nepotvrdila, totožnosť muža je verejnosti neznáme. Má ísť však o muža so známym priezviskom. Ide totiž o syna jedného z najvlyvnejších podnikateľov. Ale ktovie. Možno sa tento pár už čoskoro objaví ruka v ruke na niektorej z významných spoločenských akcií a rozhodne bude neprehliadnuteľný. 

 

Oprava

Článok bol aktualizovaný 10. januára 2019 a to z dôvodu, že sme v pôvodnom texte uviedli nepravdivú informáciu. V článku o novej láske Karolíny Chomistekovej sme nesprávne uviedli vek jej nového partnera aj to, že sa jedná o vplyvného podnikateľa.  

Za tento omyl sa jej aj našim čitateľom ospravedlňujeme.

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu