Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trápenie českého herca nekončí: Rakovina je späť!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Vyzerá to, že trápenie Jiřího Pomeje nemá konca-kraja. Po prekonanej rakovine hrtanu, nekonečných problémoch s alkoholom a po rozpade manželstva s Andreou Šťastnou mu osud zasadil ďalšiu ranu. Zákerná choroba je späť.

Fotky zúboženého Pomejeho prinášajú české médiá už niekoľko mesiacov. Zdravotné problémy a závislosť na alkohole zanechali na hercovi hlboké stopy a podpísali sa aj na jeho psychike. Jiří o seba prestal dbať a záchrannú ruku mu podal otec a najbližší priatelia. Teraz však prišla ďalšia rana. Po tom, ako sa herec dlhšiu dobu sťažoval na bolesti v bedre, lekári potvrdili zlomeninu lonovej kosti.

Bohužiaľ, vyšetrenia tiež odhalili, že za jeho problémami oäť stojí rakovina. Choroba tentokrát napadla kosti. Zlú správu hercovi oznámil jeho najlepší priateľ Pavel Pásek, ktorý sa snaží Pomejeho všemožne podporiť a povzbudiť. „Nesie to! Ide znovu do boja s tou sviňou,” vyjadril sa pre český denník Blesk Pásek. Ten herca pravidelne navštevuje v nemocnici a snaží sa mu byť stále na blízku a dodať mu potrebnú energiu.

Paradoxne to vyzerá, že Pomeje našiel silu práve vďaka návratu zákernej rakoviny. Rozhodol sa dôverovať lekárom, zveril sa do ich starostlivosti a momentálne je hospitalizovaný v nemocnici v Prahe. Tam, zdá sa, strávi aj svoje blížiace sa narodeniny, ktoré oslávi trinásteho decembra.

Jiří Pomeje v júni 2018 po operácii hrtana
Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje v júni 2018 po operácii hrtana  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu