Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úprimná spoveď nevernice Táne: Na Farme súložila s iným... Pravda o partnerovi a vzťahu s Petrom!

Táňa Brunayová otvorene porozprávala o svojom partnerovi aj o vzťahu s Petrom. Zobraziť galériu (10)
Táňa Brunayová otvorene porozprávala o svojom partnerovi aj o vzťahu s Petrom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Farma dnes večer zažije historicky prvý zmiešaný duel. Sily si v ňom zmerajú Martin Šmahel (36) a Tatiana Brunayová (31). Práve 2. duelantka sa v dome pravdy rozhovorila o vzťahu so svojím partnerom i s farmárom Peťom.

Na farme to v posledných dňoch vrelo. Od momentu, kedy bol za duelanta zvolený Martin Šmahel, spustila sa lavína dohadov, koho si fitness tréner vyberie za svojho súpera. Napokon jeho voľba padla na Táňu. Po odchode do domu pravdy Šmahel využil príležitosť a súperky sa na rovinu opýtal, ako je to v skutočnosti s jej priateľom, s ktorým doma žije.

A Táňa mu na rovinu odpovedala: „V Peťovi je to, čo nemá môj partner, ale to neznamená, že s Peťom chceme niečo ďalej riešiť.“ Po otázke, čo ju asi doma čaká, bez zábran pokračovala. „Ja nečakám nič - ako bude, tak bude. Som pripravená na všetky alternatívy, keď prídem domov, môže sa stať čokoľvek. Určite mu to nebude po chuti, ale čakať to mohol, neraz som ho na to upozorňovala: čo nemáš doma, hľadáš niekde inde,“ naznačila osobné problémy farmárka.

Nie je totiž tajomstvom, že medzi Peťom a Táňou to na Farme poriadne iskrí a zblížili sa aj fyzicky. Nečudo, že svoje konanie sa snažila vysvetliť a možno aj ospravedlniť pred divákmi i súťažiacimi. „On je dobrý chlap. Postará sa, nepije, nefajčí, len také chladné vnútro je tam. A pritom ja nepotrebujem mať na ružiach ustlané,“ uzavrela svoju spoveď.

Úprimná spoveď nevernice Táne:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Makíza)

Ako sme už pred časom informovali, zdá sa, že priateľ Táni nakoniec neveru odpustil, a požiadal ju o ruku. Vyzerá to, že pár spravil konečné rozhodnutie v ich doterajšom vzťahu a spoločne s ich dcérkou nakoniec vytvoria rodinu.

Viac o téme: FarmaMartin ŠmahelTatiana Brunayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu