Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jojkárska herečka (45) sa v tajnosti vydala: TAKÁTO z nej bola nevesta!

Andrea Karnasová Zobraziť galériu (6)
Andrea Karnasová

BRATISLAVA - Sympatická herečka všetkých prekvapila. Žena, ktorá prepožičala hlas seriálovej Monike z Priateľov, Andrea "Karny" Karnasová (45), sa ešte minulý rok v lete potajomky vydala za svojho mladšieho partnera Róberta, s ktorým tvorí pár približne tri roky.

Andrea Karnasová sa objavila hneď v niekoľkých jojkárskych projektoch. Najprv Panelák, kde si zahrala lesbičku, neskôr seriál 1890 a teraz Naši, kde hrá Lujzinu najlepšiu kamarátku bez detí a bez partnera.

V júli sa Andrea stala manželkou svojho partnera Róberta.
Zobraziť galériu (6)
V júli sa Andrea stala manželkou svojho partnera Róberta.

V realite je to iné. Brunetka má z prvého manželstva s Ladislavom Hrušovským dcéru Lujzu. Hoci tento zväzok jej nevyšiel, na lásku nezanevrela a približne pred tromi rokmi začala randiť s mladším mužom, sympatickým Róbertom.

Práve jemu v júli herečka povedala svoje áno. Svadba prebehla v tichosti a až doteraz sa umelkyni darilo sobáš tajiť. Andreu Karnasovú sme kontaktovali, no prezradiť detaily odmietla: „Nehnevajte sa, ale nechcem sa k tomu detailnejšie vyjadrovať". Napriek tomu však televízia JOJ zverejnila záber krásnej nevesty s dcérou a obom im to mimoriadne pristalo.

Andrei to ako neveste nesmierne pristalo.
Zobraziť galériu (6)
Andrei to ako neveste nesmierne pristalo.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Andrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu