Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororové chvíle moderátorky Kormúthovej: Desivá nehoda... Všade striekala krv!

Kristína Kormúthová sa stala svedkom nepríjemnej nehody. Zobraziť galériu (7)
Kristína Kormúthová sa stala svedkom nepríjemnej nehody.

HLOHOVEC - Moderátorka Kristína Kormúthová (33) so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Delí sa s nimi o zaujímavosti nielen z pracovného, ale i súkromného života. No pri jej najnovšom príspevku mnohým prebehol mráz po chrbte... Brunetka totiž opísala svoj hororový zážitok - stala sa svedkom desivej nehody. Všade striekala krv.

Kristína Kormúthová prechádzala práve cez Hlohovec, keď sa stala svedkom nepríjemného incidentu. „Vidím, ako pána cez priechod ťahá pes. Potkne sa a plnou rýchlosťou a váhou tela narazí do tehlového múru priamo hlavou,“ opísala desivú nehodu moderátorka, ktorá okamžite zastavila auto a utekala 70-ročnému pánovi na pomoc. 

„Je v bezvedomí, zaliaty krvou, volám okamžite 112. Obrátim ho na chrbát, vyberám jazyk, pán prichádza asi po 15 sekundách k vedomiu,“ pokračovala opisovaním mrazivých chvíľ Kormúthová. „Prichádza ku mne na pomoc ďalší pán, ktorý to videl tiež. Vyťahujem obväzy, tlačím mu na ranu, krv všade strieka. Obväzujem mu hlavu, ruky sa mi trasú ako pri - 48 stupňoch Celzia,“ živo opisovala svoj zážitok Kristína. 

Po chvíli prišla sanitka a starostlivosť o zraneného pána prevzala. Moderátorka sa však dlho zo šoku nevedela spamätať. „Stojím tam ako obarená, nohy ako zaliate v betóne. Prešla už hodina a stále sedím v aute a hľadím pred seba a celá sa trasiem. Záchranári ma ubezpečili, že pán bude v poriadku a je v dobrých rukách,“ dodala otrasená tmavovláska.

Kristína Kormúthová celý svoj desivý zážitok vyrozprávala na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (7)
Kristína Kormúthová celý svoj desivý zážitok vyrozprávala na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu