Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opustila Slovensko a hneď sa vydala: Zo známej tanečnice potetovaná nevesta!

Melánia Kasenčáková alias Lady Mel Zobraziť galériu (13)
Melánia Kasenčáková alias Lady Mel (Zdroj: Instagram ladymelofficial)

FLORENCIA - Zmena je život! Zrejme to si povedala tanečnica Melánia Kasenčáková (34), známa ako Lady Mel. V júli oznámila, že sa sťahuje do Florencie a tento štvrtok sa už pochválila zábermi zo svadby. A nebola z nej tradičná nevesta v bielom...

Melánia Kasenčáková sa kedysi zviditeľnila v jojkárskej šou Miliónový tanec. Tam sa do nej zahľadel Johnny Mečoch, ktorý ju dokonca džentlmensky pustil do finále. Súťaž brunetka nevyhrala, ale získala lásku. 

No po niekoľkých rokoch si dala dvojica zbohom. Životné šťastie nakoniec Mel našla u Taliana Enrica, s ktorým má päťročnú dcéru Zaru. Dvojica tento rok oslávila ôsme výročie svojho vzťahu a zároveň sa rozhodla urobiť podstatnú zmenu vo svojom živote. „Ulice Florencie sú krásne a je mi cťou volať ich mojou novou domovinou,” napísala v stredu na Instagram Melánia, ktorá plány o sťahovaní do Talianska prezradila už v júli. 

Málokto však čakal, že zmenou bydliska to u tohto párika nekončí. Mel a Enrico sa totiž rovno už aj vzali. Vo štvrtok sa na sociálnej sieti objavila veľavravná fotografia s popisom: „Pán a pani Ravegnani.”

Opustila Slovensko a hneď
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram ladymelofficial)

 

Melánia si zvolila trochu netradičné svadobné šaty. Namiesto v bielom sa vydávala v zlatom. A za družičku mala svoju malú dcérku, ktorá sa na veselici ukázala s rovnakým závojom ako jej mamina. 

Opustila Slovensko a hneď
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram ladymelofficial)

Viac FOTO nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Melánia KasenčákováLady Mel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu