Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bude svadba roka: Rytmus požiadal Jasminu o ruku!

Rytmus požiadal Jasminu o ruku! Zobraziť galériu (6)
Rytmus požiadal Jasminu o ruku!

BOSNA A HERCEGOVINA - A je to tu! Keď koncom mája Patrik Rytmus Vrbovský (41) a Jasmina Alagič (29) po dlhšom špekulovaní konečne priznali, že tvoria pár, množstvo ľudí neverilo, že ide o dlhodobú záležitosť. Dnes dvojica všetkým neprajníkom vytrela zrak. Raper totiž pokľakol a svoju partnerku požiadal o ruku!

Zásnuby prebehli v rodnej zemi exotickej krásky a Rytmus si dal skutočne záležať. „Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak v Bosne/Tuzle okolo polnoci na jej obľúbenom mieste,“ pochválil sa novinkou raper na sociálnej sieti.

Ako priznal, na toto prekvapenie sa chystal už dlhšie. „Do poslednej sekundy netušila,  že som ten prsteň od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a tak prirodzené. Na tento moment som čakal celý život,“ prezradil čo-to z ich zatiaľ zrejme najkrajšej spoločnej chvíle.

Jasmine a Rytmusovi zazvonia svadobné zvony. Dvojica sa zasnúbila!
Zobraziť galériu (6)
Jasmine a Rytmusovi zazvonia svadobné zvony. Dvojica sa zasnúbila!  (Zdroj: Instagram P.V.)

Hoci ho väčšina fanúšikov pozná ako drsného muža, dojatie neskrýval. „Poviem vám tak, že pokľaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku je neopísateľne najkrajší pocit, aký som zažil,“ vyznal sa Patrik zo svojich citov. Zároveň na Instagrame zverejnil aj fotografiu prsteňa a svojej vysmiatej novopečenej snúbenice, ktorú označil za matku svojich detí. Šťastnému páru srdečne gratulujeme!

Zamilovaný Patrik Rytmus Vrbovský sa na Instagrame pochválil aj fotkou zásnubného prsteňa na ruke Jasminy Alagič.
Zobraziť galériu (6)
Zamilovaný Patrik Rytmus Vrbovský sa na Instagrame pochválil aj fotkou zásnubného prsteňa na ruke Jasminy Alagič.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu