Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ŠOK pred veľkolepou svadbou: Martin Jakubec je už ženatý, s Božankou si povedali ÁNO v Srbsku!

 Martin Jakubec je už ženatý! Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec je už ženatý! (Zdroj: Jan Zemiar)

BELEHRAD - A je z neho ženáč! Túto sobotu sa na Bratislavskom hrade koná veľká žúrka. Martin Jakubec pre svojich fanúšikov pripravil udalosť, ktorú nazýva Svadba desaťročia. VIP hostia tak môžu po zaplatení vstupného osláviť jeho sobáš so speváčkou Božankou. My sme však zistili, že oficiálny obrad sa už konal!

Dvojica k oslave svojho dňa D pristúpila naozaj vo veľkom štýle a osláv sa koná rovno niekoľko. Oficiálne „áno“ si však povedali včera v Belehrade. Informáciu nám potvrdil aj samotný spevák. „Božanka je zo Srbska,” vysvetlil nám dôvod, prečo sa rozhodli svoj vzťah spečatiť práve v tejto krajine. Prezradil nám aj to, že išlo čisto o súkromnú udalosť, kde boli okrem nich prítomní len dvaja svedkovia.

Okrem toho sa na počesť ich manželstva koná niekoľko osláv. Dve už majú za sebou, ďalšie dve ich ešte len čakajú. „Pre veľký záujem ľudí o účasť na našej svadbe sme museli rozdeliť ľudí do sektorov a skupín. Kapacitne sme nedokázali uspokojiť všetkých záujemcov. Prvú skupinu tvorili fanúšikovia a záujemcovia zo Slovenska. Bolo ich 140 a pre nich sme vytvorili sólo udalosť. Druhá skupina boli priatelia, zhruba 40 ľudí, ktorí si s nami pripili na našu oslavu,” opísal nám udalosti, ktoré už prebehli.

Martin Jakubec a Božanka svoj sobáš oslávia rovno niekokoľkokrát!
Zobraziť galériu (4)
Martin Jakubec a Božanka svoj sobáš oslávia rovno niekokoľkokrát!  (Zdroj: archív M.J.)

Ďalšie sa budú konať počas víkendu. „Tretia skupina sú VIP, ku ktorým pristupujeme individuálne ako k platiacim klientom a pre nich vytvárame sólo udalosť v sobotu. Ku každému pristupujeme individuálne. Zhruba 15 ľudí tvorí rodina, kde média prístup nebudú mať, tá sa koná v nedeľu,” vysvetlil nám spevák, z ktorého je už oficiálne novopečený ženáč.

Dvojica si svoju lásku spečatila v Srbsku.
Zobraziť galériu (4)
Dvojica si svoju lásku spečatila v Srbsku.  (Zdroj: archív M.J.)

Zo svadby má obrovskú radosť a nešetril slovami plnými lásky. „Cítime sa krásne a stále slobodní. Tieto dni sú plné krásnych zážitkov a milých okamihov. Božanka pri mne omladla o 20 rokov a všetko je také nadčasové. Radíme, milujte sa bez ohľadu na vek, s množením je to už síce zložitejšie, ale nie je to až tak potrebné,” dodal na záver. Novomanželom srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Martin JakubecBožanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu