Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dilino Loj, polonahý Nikodým v trenírkach a... TÍTO ŠTYRIA postúpili do finále Tvojej tváre!

Juraj Loj a Martin Nikodým Zobraziť galériu (23)
Juraj Loj a Martin Nikodým (Zdroj: Tv Makíza)

BRATISLAVA - Populárna šou Tvoja tvár znie povedome sa dostáva do finále. A to doslova. Včerajší večer bol totiž posledný, kedy súťažila celá zostava slovenských celebrít. Už budúcu nedeľu sa dozvieme meno absolútneho víťaza. Zatiaľ sa s nami pozrite, ktorá štvorica o tento titul zabojuje!

Ako to už býva v nedeľu večer zvykom, ani včera nebola núdza o skvostné vystúpenia, ktoré pobavili či vyvolali zimomriavky. Jedno z tých najvýraznejších opäť predviedol Juraj Loj. Ten sa tentokrát predstavil ako Van Halen a poriadne sa vybúril.

Zoskočil z pódia, vyskočil na porotcovský stôl, vybozkával mamu Ivany Regešovej a dokonca urobil aj mlynské koleso. „Ty si dilino! Toto je najväčší kompliment, aký ti môžem dať. Ty si presne ako on,“ bavil sa moderátor Martin Pyco Rausch, keď herec dospieval.

Juraj Loj sa počas svojho vystúpenia poriadne vybláznil.
Zobraziť galériu (23)
Juraj Loj sa počas svojho vystúpenia poriadne vybláznil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Juraj Loj ako Van Halen všetkých mimoriadne pobavil.
Zobraziť galériu (23)
Juraj Loj ako Van Halen všetkých mimoriadne pobavil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Z reťaze sa odtrhol aj Martin Nikodým. Ten pozbieral odvahu a ako spevák Bill Nighy dokonca odhodil zábrany a nechal sa povyzliekať tanečnicami. Najprv odhalil celý hrudník a napokon skončil bez nohavíc.

Všetkým v sále aj pred obrazovkami sa tak naskytol pohľad na tematicky vianočne ladené trenírky s motívom sobov a snehových vločiek. Jeho vystúpenie si užila celá porota, výborne sa bavila najmä Zuzana Fialová. „To bola taká sranda, že ja som nechcela, aby to skončilo. Niečo neuveriteľne zábavné,“ smiala sa herečka.

Martin Nikodým najprv prišiel o košeľu...
Zobraziť galériu (23)
Martin Nikodým najprv prišiel o košeľu...  (Zdroj: TV MARKÍZA)

... a potom aj o nohavice.
Zobraziť galériu (23)
... a potom aj o nohavice.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Víťazom predposledného kola sa stal Dárius Koči. Ten famóznou premenou a úžasne podanou piesňou z muzikálu Najväčší showman zdvihol zo stoličky celú porotu a totálne vyburcoval emócie. „Tvoja tvár znie povedome vytvorila novú hviezdu. Dárius Koči,“ vyhlásil nadšený Dano Dangl.

Vzápätí sa k nemu pridal aj Kuly. „Normálne som tu vrieskal. Bolo to fantastické číslo, Dárius. Klobúk dole,“ povedal hercovi, ktorý si o chvíľu neskôr prevzal šek. „Ja by som tento šek, týchto 1000 eur chcel venovať Združeniu rómskych detí a mládeže, ktoré sa venuje týmto deťom. Takže týchto 1000 eur je pre nich, ďakujem,“ uzavrel Dárius.

Dárius Koči ako Keala Settle sa stal víťazom predposledného kola.
Zobraziť galériu (23)
Dárius Koči ako Keala Settle sa stal víťazom predposledného kola.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po udelení posledných bodov tejto série Pyco vyhlásil mená súťažiacich, ktorí sa po ich celkovom sčítaní umiestnili na prvých štyroch miestach. Do finále napokon postupujú Dárius Koči, Mary Bartalos, Juraj Loj a Jasmina Alagič. Fanúšikovia menej úspešnej štvorice však nemusia smútiť. Na obrazovkách ich uvidia aj budúcu nedeľu, pretože si zaspievajú duety, finalisti sa zasa predstavia spoločnou piesňou od skupiny Abba.

Do finále tejto série sa dostali Juraj Loj, Jasmina Alagič, Mary Bartaloš a Dárius Koči.
Zobraziť galériu (23)
Do finále tejto série sa dostali Juraj Loj, Jasmina Alagič, Mary Bartaloš a Dárius Koči.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Juraj LojMartin NikodýmTvoja tvár znie povedomeDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu