Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oldschoolová Dara Rolins spôsobila šialenstvo: S pribúdajúcim vekom som odvážnejšia!

Dara Rolins priznala, že má rada oldschool a veci si zapisuje do diára. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins priznala, že má rada oldschool a veci si zapisuje do diára. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dara Rolins (45) zaplnila bratislavské kníhkupectvo na nábreží Dunaja svojimi fanúšikmi. Speváčka krstila už v poradí tretí diár a po organizér na ďalší rok aj s podpisom si prišli desiatky ľudí. Blondínka prekvapila svojím vyhlásením, na čo má teraz viac odvahy!

Daru Rolins milujú tisíce Slovákov aj Čechov. Mnohé ženy, a možno aj muži, sa nechávajú speváčkou inšpirovať. Kedysi poctivo sledovali facebookový blog Život podľa Dary, kde sa delila s fanúšikmi o rady, tipy, pocity na týždennej báze. Už tri roky po sebe to však premieta priamo do diára.

V pondelok, prvý októbrový deň, Dara pokrstila v poradí tretí diár a doslova spôsobila šialenstvo vďaka sprievodnej autogramiáde. Jej fanúšikovia zaplnili kníhkupectvo, aby si zápisník dali podpísať a odfotili sa so svojou obľúbenkyňou.​

VIDEO: Vypočujte si, čo nám Dara Rolins povedala o svojej novinke

Dara Rolins krst

Ako minulý rok, aj teraz poteší ženy malé zrkadielko, ktoré je súčasťou diára. Kde však berie Rolins inšpiráciu na tvorbu sprievodcu a pomocníka počas roka? "Príliš nad tým nepremýšľam. Mám na to akoby celý rok - zachytávať svoje myšlienky, nápady, pocity a veci, ktoré ma buď zarazia, potešia, prekvapia, ktoré mám pocit a potrebu rozvíjať," rozhovorila sa Dara. Zároveň priznáva, že inšpiráciu nevyhľadáva. Tá si ju nájde sama.

Kvôli Dare Rolins prišlo do kníhkupectva obrovské množstvo ľudí.
Zobraziť galériu (8)
Kvôli Dare Rolins prišlo do kníhkupectva obrovské množstvo ľudí.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci je toto už jej tretie diárové dieťa, od ostatných dvoch sa až tak veľmi nelíši. "Možno o veľa veciach píšem zas, aj keď možno z iného uhla pohľadu. Lebo sme iba ľudia, meníme sa a naše názory sa vyvíjajú," prezrádza žena, ktorej postavu môže závidieť nejedna dvadsiatka.

Aj keď má Rolins už 45 rokov, stále vyzerá skvele. Aj ona si však uvedomuje, že čas sa zastaviť nedá a s pribúdajúcim vekom sa mení. "Asi cítim s pribúdajúcim vekom, že dokážem veci smelšie pomenovať, že mi nerobí problém o nich rozprávať a priznať si ich, pomenovať ich," hovorí o svojej odvahe riešiť témy, ktoré by možno inokedy ani nenačala. Viac sa dozviete vo videu vyššie.

Dara Rolins so svojím novým diárom.
Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins so svojím novým diárom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu